Valp

Slik får du valpen husren

Har du en valp som tisser og bæsjer inne? Her får du noen gode råd! 

Valp i hus?

Har du nylig fått en valp? Da har dere en hyggelig, men samtidig hektisk tid i vente. Her får du noen gode råd til de kommende månedene!

Farer for valpen

Valper er livsglade og nysgjerrige, og skal gjerne undersøke alt i sine omgivelser. Det er fort gjort at de skader seg og her får du noen tips til hvordan du unngår de vanligste skadene for valper.

Sosialiser hunden for fremtiden

En valp trenger å bruke sansene, utforske og erfare for å vokse opp til å bli en trygg hund. Derfor er det viktig å sosialisere valpen, til tross for at den virker målrettet og selvsikker som valp.

Aktiver valpen passe mye

Alle valper er individer og fungerer ulikt. Noen valper kan virkelig sysselsette matmor og matfar, mens andre er relativt enkle og lærer raskt. Det handler rett og slett om personlighet.

Melketenner som sitter fast

Når valpen feller tenner hender det at noen av melketennene blir sittende igjen. Dette kalles persisterende melketenner, og kan i verste fall føre til bittfeil. 

Båndtrening

Det første valpen må venne seg til, er å ha halsbåndet på seg. Det er fint hvis valpen fra første dagen har halsbåndet på seg også innendørs inntil den venner seg til halsbåndet. I begynnelsen kommer valpen til å klø ...

Lær valpen din å komme når du roper

At hunden kommer når du roper kan redde liv. Altfor mange nybake hundeeiere har sett sin nye venn løpe rett ut i trafikken. Dette kan av og til få skjebnesvangre konsekvenser. Derfor bør du begynne å trene valpen tidl...

Sosial trening for valpen din

For at du og hunden din skal trives og fungere sammen i livet, må hunden tidlig vite og forstå hvilke regler som gjelder. Begrepet sosial trening handler om at hunden skal vennes til hverdagen på en god måte.