Hundeartikler

Hund i varm bil

Varm bil kan bli en dødsfelle

Er du klar over at det kan bli kritisk for hunden å være igjen i en parkert bil – selv i skyggen og med 18 grader ute? Temperaturen stiger raskt i bilen og etter kort tid kan hunden bli varig skadet eller i verste fal...

Border Collie i gresset

Reise til utlandet med hund?

Skal du ha med deg hunden din på ferie over landegrensen? Her ser du forholdsreglene du må ta før du pakker ned badetøy, slippers og solbriller.

Hente hjem valpen

Ventetiden er over og du kan endelig hente hjem den etterlengtede valpen! Dere har en hyggelig, men samtidig krevende tid i vente og her får du noen gode råd til de kommende ukene.

Slik reiser du trygt med hund i bil

Hund i bil

De fleste hundeeiere har med seg hunden på kjøretur, men ikke alle er klar over at det potensielt kan være et brudd på veitrafikkloven. Her finner du noen forutsetninger for at turen blir både god og trygg for hunden ...

Terningkast 5 fra Norsk Familieøkonomi

Våre forsikringer til hunder og katter fikk terningkast 5 i testen til Norsk Familieøkonomi. 

Hunder i alle størrelser og farger i full fart under årets Agrias Hundepromenade!

Flere hundre tassende poter for en god sak rundt Sognsvann

Lørdag 25. mai møttes flere hundre glade hundeeiere og deres hunder for å gå rundt Sognsvann for et veldedig formål. Det ble en fin dag i nydelige omgivelser og vi takker alle som tok turen og bidro til donasjonbeløpet!

Velkommen til Agrias Hundepromenade 2019 rundt Sognsvann!

Velkommen til Hundepromenaden!

Lørdag 25. mai er det klart for Hundepromenaden rundt Sognsvann, hvor alle hunder og hundeeiere inviteres til en trivelig luftetur som kan gjøre en forskjell for andre hunder!

Farer for valpen

Valper er livsglade og nysgjerrige, og skal gjerne undersøke alt i sine omgivelser. Det er fort gjort at de skader seg og her får du noen tips til hvordan du unngår de vanligste skadene for valper.

7 sommerfarer for hunden din

7 sommerfarer for hunden

Huggormbitt, flått, varme biler og kuttsår er faktorer som kan gjøre sommeren mindre hyggelig for hundene våre. Her tipser vi om hvordan du kan unngå syv vanlige sommerfarer for hunden din!

Slik får dere en fin og trygg påske!

Slik får dere en fin og trygg påske!

Lange skiturer, stålkanter på skiene, slitne poter, påskeegg fulle av fristelser og giftige blomster. Påsken kan by på noen utfordringer for hundene våre, og her ser du hvilke hensyn du bør ta!

1 / 25