Hundeartikler

Refleks kan redde hundens liv
18.10.2018 Vi ser at mange hunder hvert år skades i trafikken, og får varige men eller i verste fall må bøte med livet. Det er dystre tall, som kan minskes gjennom å øke dyrens synlighet i høstmørket – med noe så enkelt som en r...
De mest populære hundenavnene
18.10.2018 Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat nå!
Et godt og langt liv
17.09.2018 Du som hundeeier kjenner hunden din bedre enn noen andre, og kan se etter eventuelle endringer i hundens helsetilstand. Her ser du hva du bør være ekstra oppmerksom på når hunden din blir eldre.
5 hundevettregler i parken
03.09.2018 En tur i hundeparken gir hundene våre mulighet til å leke, bli kjent og løpe fra seg. Spesielt fint er det i periodene med båndtvang. Men som med alle andre offentlige plasser er det et sett med uskrevne regler som du...
Forbered hunden for jakt
21.08.2018 Høstens jaktsesong er like rundt hjørnet. Her finner du noen forutsetninger for at hunden din blir den dyktige jaktkameraten du ønsker.
Algeforgiftning hos hund
07.08.2018 Er hunden din urolig, ustø eller kaster den opp etter å ha badet? Da kan den ha fått i seg algetoksiner, noe som kan være svært farlig. 
Hund og barn under samme tak?
20.07.2018 Passer hunder og barn sammen? Ja! De får ofte et utrolig godt forhold, bare man er flink til å ta noen forhåndsregler. 
Slik tar du vare på hunden din i varmen
19.07.2018 Sol og varme kan skape problemer for hundene våre. Her får du noen gode råd til hva du bør gjøre i varmen fra vår veterinær i Sverige, Anna Tranell Lindman!
Reise til utlandet med hund?
06.07.2018 Ønsker du å ha med deg hunden din på ferie over landegrensen? Her ser du forhåndsreglene du må ta før du pakker ned badetøy, slippers og solbriller.
Husk å forsikre valpen din
01.06.2018 Valg av forsikring er ikke det de fleste av oss har i tankene når vi lykkelige kommer hjem med familiens nyeste medlem. Men for å få den beste forsikringen til hunden din, lønner det seg å være tidlig ute.