Hundeartikler

Hund som har gått amok på blomstene på terrassen

Hjernetrim for hunden

Hunder har behov for å stimuleres. Her får du 5 gode tips til enkle aktiviteter!

Hund på tur i skogen

Flåttsesongen er ikke over

Flåttsesongen er dessverre ikke ved veis ende, til tross for at det blir stadig kaldere ute. Ikke glem å sjekke hunden din!

Innbilt drektighet hos tisper

Hvis hunden din blir nedstemt eller oppfører seg merkelig etter løpetiden kan det ha en god forklaring. Man regner med at så mange som 40 prosent av alle tisper rammes av innbilt drektighet. 

Pass på giftige sopper på tur med hunden. Her ser du en cocker spaniel på skogstur.

Giftige sopper for hunden

Høsten er høysesong for sopp. Mange sopper er velsmakende og kan brukes til mat, mens andre er livsfarlige. Her ser du hvilke sopper du bør være oppmerksom på når du har med hunden din på tur.

Enkle hverdagstips for friskere hunder

Hundens livsstil påvirker helsen, akkurat som hos oss mennesker. Ved å ha enkle rutiner for hunden i hverdagen kan du forebygge en rekke sykdommer.

Jente på sparkesykkeltur på fjellet med tre settere

Sykle med hunden

Sykler du med hunden din? Det kan være en utmerket måte å mosjonere på, men husk å ta noen forholdsregler med tanke på blant annet alder, tempo og varme!

Slik får du valpen husren

Har du en valp som tisser og bæsjer inne? Her får du noen gode råd! 

Hund i varm bil

Varm bil kan bli en dødsfelle

Er du klar over at det kan bli kritisk for hunden å være igjen i en parkert bil – selv i skyggen og med 18 grader ute? Temperaturen stiger raskt i bilen og etter kort tid kan hunden bli varig skadet eller i verste fal...

Border Collie i gresset

Reise til utlandet med hund?

Skal du ha med deg hunden din på ferie over landegrensen? Her ser du forholdsreglene du må ta før du pakker ned badetøy, slippers og solbriller.

Valp i hus?

Har du nylig fått en valp? Da har dere en hyggelig, men samtidig hektisk tid i vente. Her får du noen gode råd til de kommende månedene!

1 / 23