Hundeartikler

Villsvin titter inn i kamera på en slette

Økning av hunder i villsvinangrep

200 hunder ble drept eller skadet i angrep av villsvin i Sverige i 2019. Antallet rammede hunder økte med 13 prosent sammenlignet med året før, ifølge fersk statistikk fra Agria Dyreforsikring.

Søt valp utendørs

6,5 millioner til forskning for økt dyrevelferd

Agria og SKKs forskningsfond deler årlig ut midler til ulike veterinærmedisinske forskningsprosjekter i Norden. I 2020 har 15 viktige forskningsprosjekter fått støtte.

Katt utendørs blir koset med

Forskningsprojekter 2020

Agria og SKKs forskningsfond deler årlig ut millioner av kroner til ulike veterinærmedisinske forskningsprosjekter i Norden. Les om prosjektene for 2020 her! 

Mann med hund i vinterlandskap

Valentinsdagen: Så mye betyr hundene for oss!

I dag er det alle hjerters dag, og mange hjerter banker ekstra for familiemedlemmene på fire poter.

Hund chihuahua innendørs

De mest populære hundenavnene i 2019

Hva kalte vi våre lodne venner i 2019? Vi har samlet de 30 mest vanligste hundenavnene.

Hund foran peisen spiser julegavebånd

Julens farer for hunden

Julemat, hevende bakster, sjokolade og krøllete gavebånd. Dette er for oss synonymt med julen, men kan også være en fare for dyrene våre.

Hund i mørket med refleks

Reflekser redder hundeliv

Nå er det på høy tid at alle hundeeiere henter frem reflekser og lamper. Mange tror at gatebelysning er nok til å bli sett, men det er vanskelig for bilførere å oppdage hund og eier langs veien.

Hund i mørket uten refleks

Test om refleksen fungerer

Reflekser slites raskt ut, spesielt hundens reflekser. Ofte varer de kun i ett år og må deretter byttes ut. Med en enkel test kan du finne ut om refleksen fremdeles gjør nytten sin.

Gorden setter med gulrot i munn

Hvilke grønnsaker kan hunden spise?

Kan hunder spise grønnsaker? Ja, men ikke hva som helst! Her ser du hvilke grønnsaker du kan gi hunden din og hva du bør styre unna.

Hund ligger i sengen sin

Tips til nyttårsfeiringen

Nyttårsfeiringen er forbundet med fest og moro for oss mennesker, men kan være et mareritt for dyrene våre. Mange hunder er så skuddredde at de risikerer å havne i sjokktilstand.

1 / 24