Hund

Agrias dyreverden
Nyeste hundeartikler
Redd hund på nyttårsaften Råd til nyttårsfeiringen Nyttårsfeiringen er forbundet med fest og moro for oss mennesker, men kan være et mareritt for dyrene våre. Mange hunder er så skuddredde at de risikerer å havne i en sjokktilstand.
Julegavetips til hunden din Våre pelskledde venner er ikke så fryktelig materialistiske av seg, men derimot opptatt av kjærlighet og tid sammen med familien sin. Her får du noen gode julegavetips til hunden din!
Golden retriver foran et juletre Julens farer for hunden Julemat, hevende bakster, sjokolade og krøllete gavebånd. Dette er for oss synonymt med julen, men kan også være en fare for dyrene våre.
Hund som titter ut av vinduet Slik trener du hunden din til å være alene hjemme Før eller siden må hunden din klare seg alene hjemme noen timer. For at valpen din skal kjenne seg trygg og sikker i sine nye omgivelser er det viktig å legge inn trening og tilvenning først.
Flere hundeartikler
Spørsmål og svar
Norske Servicehunder
Agria Breeders Club

Er du oppdretter?

Som medlem i Agria Breeders Club får du adgang til masse fordeler for deg som oppdretter.

Bli medlem av Agria Breeders Club

Rabatt

Få lavere pris på forsikringen din

Vi tilbyr flere rabatter. Du får for eksempel 10 prosent rabatt hvis du er medlem i en hundeklubb som er tilsluttet NKK.

Les om rabattene våre her

Norsk Kennel Klubb

Kjøpe hund?

På Norsk Kennelklubb sine nettsider finnes det gode råd til de som vurderer å skaffe seg hund. NKK har også laget en brosjyre til deg som ønsker å kjøpe hund.

Se NKK sine råd