Hund

Agrias dyreverden
Nyeste hundeartikler
Refleks kan redde hundens liv Vi ser at mange hunder hvert år skades i trafikken, og får varige men eller i verste fall må bøte med livet. Det er dystre tall, som kan minskes gjennom å øke dyrens synlighet i høstmørket – med noe så enkelt som en r...
De mest populære hundenavnene Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat nå!
Et godt og langt liv Du som hundeeier kjenner hunden din bedre enn noen andre, og kan se etter eventuelle endringer i hundens helsetilstand. Her ser du hva du bør være ekstra oppmerksom på når hunden din blir eldre.
5 hundevettregler i parken En tur i hundeparken gir hundene våre mulighet til å leke, bli kjent og løpe fra seg. Spesielt fint er det i periodene med båndtvang. Men som med alle andre offentlige plasser er det et sett med uskrevne regler som du...
Flere hundeartikler
Spørsmål og svar
Norske Servicehunder
Agria Breeders Club

Er du oppdretter?

Som medlem i Agria Breeders Club får du adgang til masse fordeler for deg som oppdretter.

Bli medlem av Agria Breeders Club

Rabatt

Få lavere pris på forsikringen din

Vi tilbyr flere rabatter. Du får for eksempel 10 prosent rabatt hvis du er medlem i en hundeklubb som er tilsluttet NKK.

Les om rabattene våre her

Norsk Kennel Klubb

Kjøpe hund?

På Norsk Kennelklubb sine nettsider finnes det gode råd til de som vurderer å skaffe seg hund. NKK har også laget en brosjyre til deg som ønsker å kjøpe hund.

Se NKK sine råd