De fleste klinikker og veterinærer i hele Norge har mulighet til å foreta direkte skadeoppgjør med oss. Vi skiller mellom direkte skadeoppgjør og helautomatisk skadeoppgjør. Les om forskjellen her!

Direkte skadeoppgjør – under 20 minutter

Et direkteoppgjør betyr at veterinæren sender journal og kvittering til oss, og at skadeoppgjøret blir gjort opp mens du venter – som regel i løpet av 20 minutter. Hvis skadesaken kan gjøres som et direkteoppgjør, betaler du kun egenandelen til klinikken. Du slipper altså å legge ut kostnadene for veterinærbesøket, og deretter vente på å få tilbakebetalt pengene fra oss. 

Hos klinikken viser du til forsikringsnummeret ditt (eller fødselsnummeret), slik at klinikken kan identifisere deg.

Skadeoppgjøret kan gjøres i åpningstidene våre mellom kl. 09.00–16.00. 

Helautomatisk skadeoppgjør på få sekunder

En annen form for direkteoppgjør er vårt helautomatiske skadeoppgjør. Dette er alltid tilgjengelig, døgnet rundt. Hvis skadeoppgjøret er uten mangler eller feil, vil skadeoppgjøret gå direkte gjennom til oss og du betaler kun egenandelen hos klinikken.

Kan alle skader tas som et direkteoppgjør?

Det er enkelte faktorer som kan forhindre at et direkteoppgjør går gjennom. Dette kan skyldes at oppgjøret skjer utenom åpningstid eller hvis saken er for omfattende til å kunne behandles på stedet. Da trengs det kanskje veterinærfaglige eller forsikringsfaglige avveininger, som vil ta litt ekstra tid.

Hvis oppgjøret ikke kan tas på stedet sender du det inn på ordinær måte.

Koster det noe ekstra med direkteoppgjør?

Tjenesten er gratis fra vår side, men enkelte klinikker kan ta et gebyr over et visst beløp. 

Hvem kan gjøre direkteoppgjør med oss?

Her er alfabetiske lister over klinikkene og veterinærene som har en avtale med oss:

De aller fleste klinikker og veterinærer tilbyr direkteoppgjør, men hvis du er i tvil kan du gjerne ringe den aktuelle klinikken eller veterinær.

Opprette direkteoppgjørsavtale

Ønsker du som klinikk å opprette en avtale om direkteoppgjør? Da kan du fylle inn søknadsskjemaet under, og sende det inn til oss.

Bruk gjerne kontaktskjemaet vårt for å sende det inn