Ridning, trening og konkurranse

Norwegian Horse Festival 2019

20.-24. februar fylles 36.000 kvadratmeter med 480 hester, forrykende show,  konkurranser og en kjempestor utstillermesse. Vi er en av hovedsamarbeidspartnerne og selvfølgelig til stede med trivelige forsikringsagenter!

Kingsland Oslo Horse Show 2018

11.–14. oktober er det klart for Kingsland Oslo Horse Show i Telenor Arena! Vi stiller med flere trivelige forsikringsagenter, og ikke minst går finalen i Agria Cup av stabelen!

Sett i gang hesten etter beitet

Utover sensommeren og høsten kommer hestene hjem fra beite, og det er på tide å sette i gang med treningen. En god start er viktig for å få en holdbar hest.

KINGSLAND OSLO HORSE SHOW

Den 15-18 oktober er det klart for Kingsland Oslo Horse Show. Her går finalen i Agria Dyreforsikring kat.2 Cup av stabelen hvor vinnerene får gull, sølv og bronse dekken fra Agria.

Sett deg mål for din ridning

Framgangsrike eliteidrettsutøvere har bestandig tydelige mål og planer for sin idrettsutvikling. Men det å ha et tydelig mål hjelper ikke bare de som satser på konkurranseridning på høyt nivå. Det kan også hjelpe deg ...

Bade med hesten

Å bade med hesten sin er en flott opplevelse! Noen hester kan være litt redde for å gå ut i vannet, men det finnes alltid en som elsker å bade i flokken og som man kan få drahjelp av.

Brodder til hesten

De fleste er klar over viktigheten av at hesten ikke sklir på isete underlag. Derfor er det mange hester som under vinterhalvåret skos med brodder. Men også om sommeren kan det være behov for brodder. Trening og konku...

Nervøs rytter påvirker hesten

I hvilken grad påvirker rytterens ubevisste signaler hesten ved ridning eller annen håndtering? Dette har forskere ved Sveriges Landbruksuniversitet (SLU) nå studert.

Kom i gang med tømmekjøring!

Å rehabilitere en hest handler ofte om å bryte mønster. I Agrias clinic i Falsterbo i helgen presenterte den svenske forbundskapteinen Bo Jenå hvordan man kan sette i gang hesten ved hjelp av tømmekjøring.

Sjekkliste for rytterkonkurranse

Det å reise ut for å konkurrere med hesten er både nervøst og spennende. Har du kontroll på alt omkring blir det selvfølgelig enklere å fokusere på det du er der for – selve rittet. Her gir vi deg noen sjekklister som...

1 / 2