Hesteartikler

Hest i stallen

Forbered hesten til nyttårsaften

Nyttårsfeiringen nærmer seg i full galopp, noe som ikke alle våre firbente venner er like glad for. Smellene fra fyrverkeriet kan nemlig være en stor påkjenning for hestene og gjøre dem både urolige og redde.

Hest utendørs med dekken

Beskytt utemiljøet på vinterstid

Hester på utegang skal ha tilgang til et leskur hvor de kan hvile seg og søke ly for vær og vind. Se hvordan du tilrettelegger utemiljøet her!

Refleks øker hestens trygghet i trafikken

Hvert år utsettes hester og ryttere for skader og dødsfall i trafikken. Høstmørket øker risikoen for påkjørsler på rideturer, men også under innslipp og utslipp i nærheten av trafikkerte veier. En enkel måte å øke sik...

Nytt samarbeid med Veikle Balder

Vi er stolte over å kunne presentere et nytt samarbeid med Veikle Balder, interesseforeningen for kaldblodsentusiaster i Norge!

Kingsland Oslo Horse Show

Kingsland Oslo Horse Show 2019

17.–20. oktober er det klart for Kingsland Oslo Horse Show i Telenor Arena! Vi stiller med flere trivelige forsikringsagenter, og ikke minst går finalen i Agria Cup av stabelen!

Marianne Broholm Einarsen, ny landssjef og administrerende direktør i Agria Dyreforsikring Norge

Ny landssjef i Agria

Marianne Broholm Einarsen (56) er ny landssjef og administrerende direktør for Agria Dyreforsikring i Norge.

Bandasje på hest

Har du det riktige utstyret liggende i stallen?

Er det lenge siden du sjekket førstehjelpsskrinet i stallen? Her får du noen gode tips om hva det bør inneholde! 

Kontroller hesten daglig

En rutinemessig, daglig inspeksjon av hesten gjør det lettere å oppdage om noe skulle være galt. Start gjerne ved hestens hode og jobb deg bakover – og nedover.

Hester i full gallopp på sommerbeite

10 tips for et sikkert sommerbeite

Sommerbeite er til mange hesters store glede, men vær obs, det kan oppstå skader og sykdommer. Her gir vi deg ti råd som kan gjøre sommeren tryggere for deg og hesten din!

Nærbilde av øyet på en hest

Irriterte hesteøyne på sommeren

Fluer kan være plagsomt på sommerbeite for hestene våre. Her ser du hvordan du kan behandle irriterte sommerøyne hos hest og forhindre fluene.

1 / 21