Om hest

Nytt samarbeid med Veikle Balder

Vi er stolte over å kunne presentere et nytt samarbeid med Veikle Balder, interesseforeningen for kaldblodsentusiaster i Norge!

Kingsland Oslo Horse Show

Kingsland Oslo Horse Show 2019

17.–20. oktober er det klart for Kingsland Oslo Horse Show i Telenor Arena! Vi stiller med flere trivelige forsikringsagenter, og ikke minst går finalen i Agria Cup av stabelen!

Alida Louise Sandvold og hennes hest Joey

Nytt bloggsamarbeid med Alida Louise Sandvold

Vi er stolte over å kunne presentere vår nye blogger, Alida Louise Sandvold! Hun er hestetrener, underviser og konkurrerer selv innen sprang, dressur og noe feltritt. I tillegg er hun stallsjef hos Stall Solstad. 

Ny samarbeidsavtale med Norsk Varmblod

Ny samarbeidsavtale med Norsk Varmblod

Vi er glade for å kunne meddele at vi har inngått en ny avtale med Norsk Varmblod for en periode på tre år.

Julegavetips til hesten din

Julen nærmer seg, og du har kanskje tenkt til å kjøpe en liten julehilsen til hesten din? Her har vi laget en liste over gavetips!

Refleks øker hestens trygghet i trafikken

Hvert år utsettes hester og ryttere for skader og dødsfall i trafikken. Høstmørket øker risikoen for påkjørsler på rideturer, men også under innslipp og utslipp i nærheten av trafikkerte veier. En enkel måte å øke sik...

De mest populære hestenavnene

Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hestenavnene akkurat nå!

11 fakta om hester

Vet du dette om hesten?

Fakta om islandshesten

Tølt og det behagelige temperament er vel de egenskaper som islandshesten er mest kjent for. Islandshesten er populær og øker raskt i antall i Norge.

Hestens munn

Fordøyelseskanalen begynner med hestens munn. Hvem har ikke sett hesten som finsorterer høystråene fra flisunderlaget i boksen med mulen? Hesten har svært bevegelige og følsomme lepper som den bruker for å sortere bor...

1 / 2