Om hund

Velkommen til Agrias Hundepromenade 2019 rundt Sognsvann!

Velkommen til Hundepromenaden!

Lørdag 25. mai er det klart for Hundepromenaden rundt Sognsvann, hvor alle hunder og hundeeiere inviteres til en trivelig luftetur som kan gjøre en forskjell for andre hunder!

Slik får dere en fin og trygg påske!

Slik får dere en fin og trygg påske!

Lange skiturer, stålkanter på skiene, slitne poter, påskeegg fulle av fristelser og giftige blomster. Påsken kan by på noen utfordringer for hundene våre, og her ser du hvilke hensyn du bør ta!

Ikke impulskjøp en hund i julegave!

Mange drømmer om en hund under juletreet. Og det kan være fristende å gi verdens beste overraskelse, men tenk deg godt om!

Refleks kan redde hundens liv

Hvert år skades hunder i trafikken. Mange får varige mén og må i verste fall avlives. Det er dystre tall, som enkelt kan forebygges med noe så enkelt som refleks.

Hund slikker eier i øret

De mest populære hundenavnene

Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat nå!

Hvor gammel er hunden din i hundeår?

Vi vet at hunden raskere blir voksen enn det vi gjør, og at hundens utvikling er raskere enn menneskets. Men visste du at hundens alder avhenger av mer enn bare antall leveår?

Hund og barn under samme tak?

Passer hunder og barn sammen? Ja! De får ofte et utrolig godt forhold, bare man er flink til å ta noen forhåndsregler. 

Eier og hund i solen

Slik tar du vare på hunden din i varmen

Sol og varme kan skape problemer for hundene våre. Her får du noen gode råd til hva du bør gjøre i varmen fra vår veterinær i Sverige, Anna Tranell Lindman!

Vellykket hundepromenade i knallvær

19. mai 2018 ble Agrias Hundepromenade arrangert for første gang på norsk jord. I strålende sol møtte over hundre blide eiere opp med deres firbente venner på Ekebergsletta, og var med å skape en flott dag.

Livestream: Helse på rasenivå

Dr. Brenda Bonnett, leder for «International partnership for dogs» og forsker for Agria, kommer forteller om sin forskning på forsikringsstatistikk. Agria dekker foredraget med livestream.

1 / 4