Om hund

Ikke impulskjøp en hund i julegave!
03.12.2018 Mange drømmer om en hund under juletreet. Og det kan være fristende å gi verdens beste overraskelse, men tenk deg godt om!
Refleks kan redde hundens liv
18.10.2018 Hvert år skades hunder i trafikken. Mange får varige mén og må i verste fall avlives. Det er dystre tall, som enkelt kan forebygges med noe så enkelt som refleks.
De mest populære hundenavnene
18.10.2018 Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat nå!
Hvor gammel er hunden min i hundeår?
01.08.2018 Vi vet at hunden raskere blir voksen enn det vi gjør, og at hundens utvikling er hurtigere enn menneskets. Men visste du at hundens alder avhenger av mer enn bare antall leveår?
Hund og barn under samme tak?
20.07.2018 Passer hunder og barn sammen? Ja! De får ofte et utrolig godt forhold, bare man er flink til å ta noen forhåndsregler. 
Slik tar du vare på hunden din i varmen
19.07.2018 Sol og varme kan skape problemer for hundene våre. Her får du noen gode råd til hva du bør gjøre i varmen fra vår veterinær i Sverige, Anna Tranell Lindman!
Vellykket hundepromenade i knallvær
31.05.2018 19. mai ble Agrias Hundepromenade arrangert for første gang på norsk jord. I strålende sol møtte over hundre blide eiere opp med deres firbente venner på Ekebergsletta, og var med å skape en flott dag.
Livestream: Helse på rasenivå
22.02.2016 Dr. Brenda Bonnett, leder for «International partnership for dogs» og forsker for Agria, kommer forteller om sin forskning på forsikringsstatistikk. Agria dekker foredraget med livestream.
Fordeler ved å ha flere hunder
19.02.2016 De fleste hundeeiere har en eller annen gang tenkt tanken på å kjøpe en hund til. To hunder holder hverandre med selskap og har ofte stor glede av hverandre. Men det gjelder å ha tid og råd til ytterligere ett firbent...
Hunden din er den beste valentinesdaten
14.02.2016 Har du ikke en date på valentinsdagen? Fortvil ikke. Tilbring dagen i selskap med hunden din og erstatt romantikk med ekte kjærlighet. Forskning viser nemlig at hjernen sender ut det såkalte kjærlighetshormonet oxytoc...