Om hund

Hund chihuahua innendørs

De mest populære hundenavnene i 2019

Hva kalte vi våre lodne venner i 2019? Vi har samlet de 30 mest vanligste hundenavnene.

Hund i mørket med refleks

Reflekser redder hundeliv

Nå er det på høy tid at alle hundeeiere henter frem reflekser og lamper. Mange tror at gatebelysning er nok til å bli sett, men det er vanskelig for bilførere å oppdage hund og eier langs veien.

Hund i mørket uten refleks

Test om refleksen fungerer

Reflekser slites raskt ut, spesielt hundens reflekser. Ofte varer de kun i ett år og må deretter byttes ut. Med en enkel test kan du finne ut om refleksen fremdeles gjør nytten sin.

Gorden setter med gulrot i munn

Hvilke grønnsaker kan hunden spise?

Kan hunder spise grønnsaker? Ja, men ikke hva som helst! Her ser du hvilke grønnsaker du kan gi hunden din og hva du bør styre unna.

Hunder i alle størrelser og farger i full fart under årets Agrias Hundepromenade!

Flere hundre tassende poter for en god sak rundt Sognsvann

Lørdag 25. mai møttes flere hundre glade hundeeiere og deres hunder for å gå rundt Sognsvann for et veldedig formål. Det ble en fin dag i nydelige omgivelser og vi takker alle som tok turen og bidro til donasjonbeløpet!

Velkommen til Agrias Hundepromenade 2019 rundt Sognsvann!

Velkommen til Hundepromenaden!

Lørdag 25. mai er det klart for Hundepromenaden rundt Sognsvann, hvor alle hunder og hundeeiere inviteres til en trivelig luftetur som kan gjøre en forskjell for andre hunder!

Slik får dere en fin og trygg påske!

Slik får dere en fin og trygg påske!

Lange skiturer, stålkanter på skiene, slitne poter, påskeegg fulle av fristelser og giftige blomster. Påsken kan by på noen utfordringer for hundene våre, og her ser du hvilke hensyn du bør ta!

Skal du kjøpe en ny hund?

En hund til i familien

Mange hundeeiere lurer på om de skal skaffe seg enda en hund. Som regel går det veldig bra, og her får du noen tips på veien!

Ikke impulskjøp en hund i julegave!

Mange drømmer om en hund under juletreet. Og det kan være fristende å gi verdens beste overraskelse, men tenk deg godt om!

Hund slikker eier i øret

De mest populære hundenavnene i 2018

Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære hundenavnene akkurat nå!

1 / 4