Helautomatisk skadeoppgjør – raskt og enkelt døgnet rundt!

Har du prøvd den enkle løsningen der skadeoppgjøret behandles og utbetales automatisk?   

Hva er helautomatisk skadeoppgjør for veterinærer?

Som bruker av Sanimalis har du nå muligheten til å sende skadeoppgjør inn til oss via "Forsikringsveiviseren" i Sanimalis. Du legger inn kravet direkte i Sanimalis som videre sendes til oss og automatisk blir utbetalt – helt uavhengig av en skadebehandler.

Tjenesten er basert på tillitt og du vil få pengene på din konto kun sekunder etter at kravet er sendt inn, såfremt det ikke har manglende eller avvikende informasjon.

Funksjonen er åpen døgnet rundt gjennom hele uken.

Hva kan stoppe den helautomatiske prosessen?

Hvis vi mangler informasjon eller dokumenter, vil kravet havne hos en skadebehandler og besvares i våre åpningstider. Vi kan da sende en chat-melding der vi spesifiserer hva vi mangler. Denne lagres som et gjøremål i gjøremålsfanen. For å svare på denne går dere til regningen og trykker på "Forsikringsveiviser".

Viktig å huske på!

Vår erfaring viser at mange glemmer KID- og kontonummer. Denne informasjonen trenger vi for at skadeoppgjøret skal gå gjennom, og er derfor viktig å ikke glemme! 

Hvordan komme i gang?

Løsningen er allerede satt opp i Sanimalis, og kan tas i bruk umiddelbart. Vi håper du allerede i dag vil sette av minuttene det tar å sette opp løsningen. Dette trenger du kun å gjøre én gang. Ønsker du å gjøre tilpasninger i pris, som eventuelle gebyr, legger du inn noen endringer i systeminstillingene. Her finner du en veileding for hvordan du kommer i gang!

Enkel veiledning uten prisjustering

Enkel veiledning med prisjustering