Betale med AvtaleGiro

Med AvtaleGiro sørger banken din for at regningene dine automatisk blir betalt på forfallsdato. Du blir varslet om trekket og beløpet i god tid før betalingen skjer. Derfor har du likevel god oversikt og kontroll.

Hva er fordelene med AvtaleGiro?

Først og fremst er det praktisk og enkelt. Du kan dele opp betalingen og betale helårlig, halvårlig, kvartalsvis eller månedlig. Du slipper å huske på forfallsdatoer, ettersom banken din sørger for at regningen blir betalt i tide. Du har god oversikt i nettbanken din, og kan velge å bli varslet noen dager i forveien samt motta en kvittering i etterkant av trekket.

Hvordan komme i gang med AvtaleGiro?

Den raskeste måten å komme i gang er å opprette AvtaleGiro direkte i nettbanken din. Deretter kan du ringe kundesenteret vårt, eller sende oss en henvendelse via kontaktskjemaet, slik at vi får registrert betalingsformen. 

Pengene har ikke blitt trukket, hva kan det skyldes?

Det kan grunnes manglede dekning på konto, eller for lavt beløpstrekk. Du vil i så fall få en melding om dette fra banken din. Vi vil forsøke å trekke beløpet neste måned. Dersom trekket ikke går gjennom etter to forsøk, vil du få tilsendt en faktura med resterende beløp for innestående forsikringsperiode.

 

Til informasjon:

Korttidsforsikringer som Agria Foster og Føll samt Skjulte feil-forsikringer kan dessverre ikke deles opp i flere betalingsterminer med AvtaleGiro. Det er også restriksjoner knyttet til å dele opp mindre beløp.

Du kan når som helst avslutte AvtaleGiro ved å kontakte din bank.