Pressemeldinger 2014

Sikkert båtliv med hunden

De fleste hunder liker å være med på båttur, ihvertfall hvis de ble vandt til det da de var valper. Som hundeeier kan du gjøre mye for å skape et tryggt miljø om bord og lære den å sette pris på båtlivet. Redningsvest...

Sporhunden Aramis er Norges dyrehelt

Sporhunden Aramis er hele Norges dyrehelt i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. Aramis reiser land og strand for å spore opp hunder på rømmen. De siste årene har han hjulpet 22 hunder trygt hjem.

Redningshunden Alma fra Trondheim er Norges dyrehelt

Labradoren Alma er en av Norges dyrehelter i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. Som godkjent lavinehund kan hun finne mennesker begravd flere meter under snøen og er en av landets viktigste ressurser ved snøsk...

Her er alle delvinnere i Norges Dyrehelter

Det finnes mange dyr i Norge som er mer enn bare dyr. De er helter - for sine eiere, i lokalmiljøet, på jobben. Dette er dyr som gjør en forskjell for mennesker eller andre dyr. Derfor kårer Agria Dyreforsikring "Norg...

Hunden Mira fra Drammen er Norges dyrehelt

Den store schæferen Mira er en av Norges dyrehelter i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. De tre siste årene har Mira skapt trygghet, vist omsorg og vært reservemor for nesten 60 kattunger i Drammensområdet.

Hunden Melvin fra Kristiansand er Norges dyrehelt

Den lille blandingshunden Melvin er en av Norges dyrehelter i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. Melvin sanser når matmor har akutt behov for medisiner. Flere ganger har han reddet eierens liv.

Miljøpusen Baldrian fra Sæbø er Norges dyrehelt

Skogskatten Baldrian er en av Norges dyrehelter i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. Som sertifisert miljøpus sprer han mye glede blandt de eldre på Hjørundfjordheimen sykehjem.

Sporhunden Aramis fra Hedmark er Norges dyrehelt

Sporhunden Aramis er en av Norges dyrehelter i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. Aramis reiser land og strand for å spore opp hunder på rømmen. De siste årene har han hjulpet 18 hunder trygt hjem.

Miniatyrhestene Speedy og Junior fra Bergen er Norges dyrehelter

Miniatyrhestene Speedy og Junior er to av Norges dyrehelter i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. Som de første terapihestene i Bergen reiser de rundt på sykehjem og eldresentere for å spre glede.

Politihesten Mode er Norges dyrehelt

Hver dag løser 15 politihester kritiske situasjoner og skaper trygghet i Oslos gater. Mode har patruljert i 14 år og har inntatt rollen som ”farfar” blant i de andre hestene og i gatebildet.

1 / 2

Følg oss via:

Agrias pressesenter på Cision. Her kan du abonnere på våre pressemeldinger.