Pressemeldinger 2014

Ring Agrias smådyrveterinær 30.mai
16.05.2014 Har din katt eller hund symptomer på sykdom eller mistenker du at alt ikke er som det skal? Agrias smådyrveterinær er tilgjengelig for dine spørsmål 30.mai mellom klokken 9 – 17. Ring 948 50 529.
Sikkert båtliv med hunden
05.05.2014 De fleste hunder liker å være med på båttur, ihvertfall hvis de ble vandt til det da de var valper. Som hundeeier kan du gjøre mye for å skape et tryggt miljø om bord og lære den å sette pris på båtlivet. Redningsvest...
Sporhunden Aramis er Norges dyrehelt
10.04.2014 Sporhunden Aramis er hele Norges dyrehelt i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. Aramis reiser land og strand for å spore opp hunder på rømmen. De siste årene har han hjulpet 22 hunder trygt hjem.
Redningshunden Alma fra Trondheim er Norges dyrehelt
01.04.2014 Labradoren Alma er en av Norges dyrehelter i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. Som godkjent lavinehund kan hun finne mennesker begravd flere meter under snøen og er en av landets viktigste ressurser ved snøsk...
Her er alle delvinnere i Norges Dyrehelter
24.03.2014 Det finnes mange dyr i Norge som er mer enn bare dyr. De er helter - for sine eiere, i lokalmiljøet, på jobben. Dette er dyr som gjør en forskjell for mennesker eller andre dyr. Derfor kårer Agria Dyreforsikring "Norg...
Hunden Mira fra Drammen er Norges dyrehelt
20.03.2014 Den store schæferen Mira er en av Norges dyrehelter i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. De tre siste årene har Mira skapt trygghet, vist omsorg og vært reservemor for nesten 60 kattunger i Drammensområdet.
Hunden Melvin fra Kristiansand er Norges dyrehelt
17.03.2014 Den lille blandingshunden Melvin er en av Norges dyrehelter i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. Melvin sanser når matmor har akutt behov for medisiner. Flere ganger har han reddet eierens liv.
Miljøpusen Baldrian fra Sæbø er Norges dyrehelt
07.03.2014 Skogskatten Baldrian er en av Norges dyrehelter i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. Som sertifisert miljøpus sprer han mye glede blandt de eldre på Hjørundfjordheimen sykehjem.
Sporhunden Aramis fra Hedmark er Norges dyrehelt
28.02.2014 Sporhunden Aramis er en av Norges dyrehelter i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. Aramis reiser land og strand for å spore opp hunder på rømmen. De siste årene har han hjulpet 18 hunder trygt hjem.
Miniatyrhestene Speedy og Junior fra Bergen er Norges dyrehelter
24.02.2014 Miniatyrhestene Speedy og Junior er to av Norges dyrehelter i den nye kåringen til Agria Dyreforsikring. Som de første terapihestene i Bergen reiser de rundt på sykehjem og eldresentere for å spre glede.

Følg oss via:

Agrias pressesenter på Cision. Her kan du abonnere på våre pressemeldinger.