Norsk Familieøkonomi testet i mai dyreforsikringen til 10 ulike selskaper i Norge. Hunderasene som var med i testen var engelsk setter og border collie, og på katt var det hellig birma og huskatt/blandingskatt. Agria Dyreforsikring fikk en 5-er i testen:

«Agria tilbyr gode forsikringer både til katt og hund, med og uten salgsverdi. Som Agria-kunde kan man velge høyere eller lavere egenandel og har på den måten mulighet til å påvirke prisen. (...) Agria får derimot ros at egenandelen ikke stiger. Skadeoppgjør kan foretas direkte, kunden velger selv om en ønsker kun veterinærforsikring og Agria har en av de høyeste grensene for utbetaling per år. Agria inkluderer også tilgang til FirstVet med ubegrenset antall konsultasjoner, uten unntak og egenandel.»

Les hele testen hos Norsk Familieøkonomi (for abonnenter).

Det beste FirstVet-tilbudet på markedet

I april lanserte vi FirstVet – gratis hjelp av veterinærer og spesialister gjennom en videosamtale på mobil eller nettbrett. Er du usikker på om dyret ditt kan være plaget av noe eller skadet kan du få gode råd og eventuelt henvisning videre. Det er ingen begrensninger på antall samtaler eller årsak, og her er vi best i klassen av forsikringsselskapene. 

Vi har nå også integrert FirstVet i vår egen app, slik at det er enda enklere å bestille en time. Man trenger ikke å opprette profil og legge inn dyr, alt ligger klart. 

Les om FirstVet her!

Forsikringer tilpasset dine behov 

I april 2019 lanserte vi raseforsikring, noe som gjør det enda enklere for deg som kunde å velge forsikring. Vi har sett på ulikhetene mellom rasene våre og basert på skadestatistikk, risiko og behov har vi tilpasset forsikringen slik at den skal passe hver enkelt rase. Vi ønsker med disse forsikringene å gi deg som dyreeier en enda mer tilpasset forsikring til nettopp ditt dyr. Det skal være enkelt å føle seg trygg.

Dette er veterinærforsikringer for rasehunder- og katter, blandingshunder og huskatter som kan erstatte kostnader når en veterinær undersøker og behandler dyret for sykdom eller skade. Du velger mellom 30 000 eller 60 000 kroner i dekning per forsikringsår. I tillegg får du dekning for medisiner og rehabilitering inntil en gitt sum som er rasetilpasset. Enkelte raser kan dermed få erstattet opptil 80 000 kroner.

Vi har også tilleggsdekninger for deg som driver med for eksempel avl, jakt, lydighet, agility eller bruker hunden som tjenestehund. For rasekatter har vi tilleggsdekninger for de som driver med avl. Du kan med andre ord skreddersy din forsikring.

Rabatt på forsikringen

Vi tilbyr flere rabatter, blant annet samlerabatt, ID-rabatt, NKK-rabatt og oppdretterrabatt. Les mer om våre rabatter.

Bli kontaktet for et godt tilbud

Vi har nærmere 40 flinke forsikringsagenter spredt over hele landet. De driver selv med oppdrett og konkurranser, og kjenner til de ulike dyremiljøene fra innsiden.

Fyll ut dette skjemaet og bli kontaktet for et uforplikende tilbud – eller finn din forsikringsagent her.