aktivering og trening

Julegavetips til hunden din

Våre pelskledde venner er ikke så fryktelig materialistiske av seg, men derimot opptatt av godhet, kjærlighet og tid sammen med familien sin. Her får du noen gode julegavetips til hunden din!

Tips til nyttårsfeiringen

Nyttårsfeiringen er forbundet med fest og moro for oss mennesker, men det kan være et mareritt for dyrene våre. Mange hunder er så skuddredde at de risikerer å havne i sjokktilstand.

Hund som titter ut av vinduet

Slik trener du hunden din til å være alene hjemme

Før eller siden må hunden din klare seg alene hjemme noen timer. For at valpen din skal kjenne seg trygg og sikker i sine nye omgivelser er det viktig å legge inn trening og tilvenning først.

Hunder i hundeparken

5 hundevettregler i parken

En tur i hundeparken gir hundene våre mulighet til å leke, bli kjent og løpe fra seg. Spesielt fint er det i periodene med båndtvang. Men som med alle andre offentlige plasser er det et sett med uskrevne regler som du...

Fordeler med flere hunder

Mange hundeeiere tenker på å skaffe seg flere hunder. To eller flere hunder kan holde hverandre med selskap, og de har ofte stor glede av hverandre.

Varm opp hunden før skituren

De fleste varmer opp før en treningsøkt, men tenker du på det når hunden skal ut på tur?

Løp med hunden

Løpetrening er bra og moro både for mennesker og hunder. Ta med hunden ut på løpeturen for en morsommere treningsøkt. Her lærer du hvordan du går frem for å gjøre hunden din til din beste løpekompis.

Sykle med hunden

Når solen begynner å titte frem og det kribler i beina, kan det virke som en god idé å begi seg ut på en avkoblende sykkeltur sammen med hunden. 

Gi hunden en god 17. mai

Har du en god plan for hunden på 17. mai? En dag med mye støy, mange mennesker og høye lyder er ingen fest for de firbente. Mange hunder er livredde for salutter og ståk, men du kan gjøre en slitsom dag enklere for dy...

Bursdagsfeiring i Uranienborgparken

Agria Dyreforsikring Norge feirer 10 år og vil i den forbindelse gjerne inviterer alle våre firbente venner til uteservering i Uranienborg parken.

1 / 3