aktivering og trening

Siberian husky og eier på tur i skogen

Løpe med hunden

Løpetrening er en ypperlig treningsform for både hundene våre og oss. Her får du noen gode råd til hvordan løpeturen blir best mulig for dere begge!

Toller i skogen

6 tips til aktiviteter for hunden

Selv om koronaviruset begrenser hverdagen vår trenger fortsatt hundene våre mental og fysisk stimuli. Vi gir deg seks gode tips til aktivisering av hunden som tar hensyn til situasjonen vi er i.

Hund ligger i sengen sin

Tips til nyttårsfeiringen

Nyttårsfeiringen er forbundet med fest og moro for oss mennesker, men kan være et mareritt for dyrene våre. Mange hunder er så skuddredde at de risikerer å havne i sjokktilstand.

Hund som har gått amok på blomstene på terrassen

Hjernetrim for hunden

Hunder har behov for å stimuleres. Her får du 5 gode tips til enkle aktiviteter!

Jente på sparkesykkeltur på fjellet med tre settere

Sykle med hunden

Sykler du med hunden din? Det kan være en utmerket måte å mosjonere på, men husk å ta noen forholdsregler med tanke på blant annet alder, tempo og varme!

6 tips til aktivisering av hunden

Aktivisering gjør hundene våre både gladere og sunnere. Her får du 6 tips til fine og enkle øvelser!

Julegavetips til hunden din

Våre pelskledde venner er ikke så fryktelig materialistiske av seg, men derimot opptatt av godhet, kjærlighet og tid sammen med familien sin. Her får du noen gode julegavetips til hunden din!

Hund som titter ut av vinduet

Slik trener du hunden din til å være alene hjemme

Før eller siden må hunden din klare seg alene hjemme noen timer. For at valpen din skal kjenne seg trygg og sikker i sine nye omgivelser er det viktig å legge inn trening og tilvenning først.

Hunder i hundeparken

5 hundevettregler i parken

En tur i hundeparken gir hundene våre mulighet til å leke, bli kjent og løpe fra seg. Spesielt fint er det i periodene med båndtvang. Men som med alle andre offentlige plasser er det et sett med uskrevne regler som du...

Fordeler med flere hunder

Mange hundeeiere tenker på å skaffe seg flere hunder. To eller flere hunder kan holde hverandre med selskap, og de har ofte stor glede av hverandre.

1 / 3