Agria Ekstra

Beskyttelse mot skjulte feil

Agria Ekstra er en beskyttelse mot skjulte feil og inngår når du forsikrer føllet ditt i Agria Liv med Agria Bruksverdi og Agria Veterinærforsikring med Agria Halthet før det er 30 dager gammelt.

Med Agria Ekstra får du erstatning for skjulte feil i tillegg til den ordinære beskyttelsen i hestens forsikring. Forsikringen kan også gi erstatning for klapphingstoperasjon. Denne ekstra beskyttelsen gjelder under hele hestens livstid så lenge den forblir forsikret i denne kombinasjonen uten avbrudd.

Med skjulte feil menes en medfødt eller senere oppstått sykdom eller skade som var til stede når du tegnet eller forbedret forsikringen, men som da ikke var synlige eller kjente. Det vil si en feil som verken hesteeier eller veterinær kunne vite om. Hvis feilen derimot kunne ha blitt oppdaget ved en eventuell veterinærkontroll før forsikringen ble tegnet, eller under karenstiden, er det ikke en skjult feil.

  • Inngår når føllet forsikres innen 30 dager etter fødsel i Agria Liv med Bruksverdi og Agria Veterinærforsikring med Halthet.

Er du interessert i å kjøpe denne forsikringen?

Kontakt din lokale Agria Agent 

Eller ring vårt kundesenter på:

24 12 40 00

Flere kontaktopplysninger finner du her