Hest

Agrias dyreverden
Nyeste hesteartikler
Millionbeløp til forskning for friskere selskapsdyr Hva har studier i forbedret helse for kortsnutede hunder, hunders innflytelse på menneskers fysiske og psykiske helse og mage- og tarmkreft til felles? De er eksempler på forskningsprosjekter som har fått støtte fra A...
Slik tar du vare på den gamle hesten Alle ønsker at hestene deres skal leve lenge og ha det så bra som mulig. Men hva bør man egentlig tenke på når hestene begynner å dra på årene? Les våre beste tips her.
Kolikk hos hest Kolikk er en samlebetegnelse for smertefulle tilstander i mage- eller tarmsystemet, og uten behandling kan det i verste fall medføre varige skader eller død.
Dyr er bra for helsa Mange dyreeiere kan si seg enig i at kjæledyrene får dem til å føle seg bedre, men i dag finnes det også forskning som bekrefter dette.
Flere hesteartikler
Spørsmål og svar
Direkte skadeoppgjør

Stor regning?

Med direkte skadeoppgjør betaler vi direkte til klinikken. Du betaler kun din egen del.(Egenandelen i tillegg til for eksempel handelsvarekjøp).

Hvilke klinikker har direkteoppgjør?

Mitt Agria

Din kundeside

På Mitt Agria kan du se en samling av forsikringene og skadene dine. Her kan du også endre dine kontaktopplysninger og se på dine betalinger.

Mitt Agria

Følg oss

Agria på sosiale medier

Her samles vi av en og samme grunn - vi elsker dyr!

Facebookside   
Instagram   
Youtube