Artikler

Heidi er ny blogger hos Agria
17.02.2017

Feltrittrytter Heidi Bratlie Larsen blogger nå for Agria. Følg hennes vei til EM i feltritt! 

Julegavetips til dyret ditt
19.12.2016

Har du ennå ikke kjøpt julegave til dyret ditt? Her er noen forslag! 

Agria lanserer appen Dyreguiden
22.11.2016

Agria har laget en nyttig dyreguide, i et moderne app-format. Den er full av gode tips for deg som er dyreeier, og den viser også nærmeste dyreklinikk, og har en egen navneguide.

Nye passregler for dyr fra 1. juni
01.06.2016

1. juni 2016 kommer det nye regler for å reise med kjæledyr. De viktigste endringene er at det blir tillatt å ha med seg fugler, kaniner og gnager på reise. Det kommer også nye pass, men du trenger ikke å bytte ut dyrets gamle pass dersom dette er utstedt før 1. juni 2016.

 

Joppe er årets dyrehelt: - Han rører veldig mange
17.03.2016

I sterk konkurranse med ni andre var det tannlegehunden Joppe som stakk av med tittelen årets dyrehelt 2016. - Jeg ble litt satt ut, sier matmor Wenche. 

Hunden Bitten fra Sommarøy er Norges dyrehelt
10.03.2016

Tre og et halvt år gamle Bitten er en av Norges dyrehelter i kåringen til Agria Dyreforsikring. Da huset til familien Ottarsen fra Sommarøy utenfor Tromsø begynte å brenne midt på natten, kom familiens firbeinte venn til unnsetning og gav seg ikke med å bjeffe til brannen var oppdaget. 

Terapihesten Ola Robin fra Røros er Norges dyrehelt
09.03.2016

Den 26 år gamle terapihesten Ola Robin er en av Norges dyrehelter i kåringen til Agria Dyreforsikring. Den populære terapihesten har hjulpet mennesker i over 20 år på Røros hestesportsenter. 

Tannlegehunden Joppe fra Bjørkelangen er Norges dyrehelt
25.02.2016

Ett og et halvt år gamle Joppe er en av Norges dyrehelter i kåringen til Agria Dyreforsikring. Takket være en dyrlege, en tannlege og en tannlegeassistent har han hatt mulighet til å hjelpe andre mennesker helt siden han var åtte uker gammel. 

Papegøyen Carla fra Vikersund er Norges dyrehelt
19.02.2016

Seks år gamle Carla er kanskje Norges eneste besøkspapegøye, og er en av Norges dyrehelter i kåringen til Agria Dyreforsikring. Carla er en fargerik og flott arapapegøye som sprer trivsel på eldresenter og bofellesskap i Vikersund-området. Hun og matmor Astrid er fast inventar én gang i uken på Modumheimen, der mange ivrige beboere sitter klare i fellesrommet til samme tid hver uke. 

Skolehesten Ibiza fra Fana er Norges dyrehelt
05.02.2016

Den 20 år gamle hesten Ibiza er en av Norges dyrehelter i kåringen til Agria Dyreforsikring. Ibiza er en skolehest som gjennom tålmodighet og lekenhet har skapt trygghet og utfordret over 300 ungdommer ved Stend videregående skole i mer enn åtte år.