Smådyr og fugl

Agrias Dyreverden

Følg oss på sosiale medier

Her samles vi av en og samme grunn - vi elsker dyr!

Til vår Facebookside
Til vår Instagram
Til vår Youtube-kanal

Bildegalleriet

Se søte bilder og lik alle dine favoritter i vårt bildegalleri.

Til Bildegalleriet

Nyeste smådyrartikler
Stell og pleie av sumpskilpadder Sumpskilpadder lever vilt i hele verden i områder med varmt klima. Spesielt i tropiske og subtropiske områder. De finnes i forskjellige omgivelser: Alt fra dammer, kjern og små vann med tett vegetasjon, til store vann...
Smittsom gulsott hos kanin Det er påvist kaningulsott, rabbit haemorrhagic disease (RHD), i et kaninhold i Vest-Agder. Kaningulsott er en akutt, svært smittsom virusinfeksjon som gir alvorlige leverskader hos kaniner. Dødeligheten er svært høy....
Lær kaninen din å bli renslig Kaninen er ikke skapt for å sitte i bur og trenger derfor å bli sluppet løs hver dag for å få mosjon og ny stimuli. Heldigvis er det mulig å lære kaninen å bli renslig slik at den ikke gjør fra seg overalt.
Ilderhold Ildere er meget nysgjerrige av natur og de kommer seg inn i og rundt de mest underlige steder. Det er derfor viktig å «ildersikre» hjemmet ditt før ilderen tas inn til sitt nye hjem.
Direkte skadeoppgjør

Stor regning?

Med direkte skadeoppgjør betaler vi direkte til klinikken. Du betaler kun din egen del.(Egenandelen i tillegg til for eksempel handelsvarekjøp).

Hvilke klinikker har direkteoppgjør?

Mitt Agria

Din kundeside

På Mitt Agria kan du se en samling av forsikringene og skadene dine. Her kan du også endre dine kontaktopplysninger og se på dine betalinger.

Mitt Agria

FØLG OSS

Agria på sosiale medier

Her samles vi av en og samme grunn - vi elsker dyr!

Facebookside   
Instagram   
Youtube