Pressemeldinger 2019

Jente på sparkesykkeltur på fjellet med tre settere

Sykle med hunden

Sykler du med hunden din? Det kan være en utmerket måte å mosjonere på, men husk å ta noen forholdsregler med tanke på blant annet alder, tempo og varme!

Hester i bokser | Slik forebygger du brann i stallen

Slik forebygger du brann i stallen

Brann er hesteeiernes største mareritt. Her får du noen råd til hvordan du kan forhindre brann i stallen.

Hund i varm bil

Varm bil kan bli en dødsfelle

Er du klar over at det kan bli kritisk for hunden å være igjen i en parkert bil – selv i skyggen og med 18 grader ute? Temperaturen stiger raskt i bilen og etter kort tid kan hunden bli varig skadet eller i verste fal...

Border Collie i gresset

Reise til utlandet med hund?

Skal du ha med deg hunden din på ferie over landegrensen? Her ser du forholdsreglene du må ta før du pakker ned badetøy, slippers og solbriller.

Alida Louise Sandvold og hennes hest Joey

Nytt bloggsamarbeid med Alida Louise Sandvold

Vi er stolte over å kunne presentere vår nye blogger, Alida Louise Sandvold! Hun er hestetrener, underviser og konkurrerer selv innen sprang, dressur og noe feltritt. I tillegg er hun stallsjef hos Stall Solstad. 

354 hunder og deres eiere gikk tur rundt Sognsvann i Oslo til inntekt for veldedig formål

354 gikk tur for en god sak i Oslo

Lørdag 25. mai møttes flere hundre glade hundeeiere og deres hunder for å gå rundt Sognsvann for et veldedig formål. Det ble en fin dag i nydelige omgivelser og vi takker alle som tok turen og bidro til donasjonbeløpet!

Agria Dyreforsikring inviterer til tur for veldedig formål

Inviterer hundeeiere til å gå tur for en god sak

Lørdag 25. mai går Hundepromenaden av stabelen på forskjellige steder i hele seks europeiske land, deriblant Sognsvann i Oslo. Alle hundeeiere med deres firbente venner inviteres til en trivelig luftetur som utgjør en...

Agria Dyreforsikring lanserer Raseforsikring

Agria lanserer raseforsikring

Vi i Agria vet at alle dyr og raser er ulike, og ønsker med våre raseforsikringer å gi deg som dyreeier en enda mer tilpasset forsikring til nettopp din hund eller katt!

Gratis veterinærtjeneste på mobilen med forsikring hos Agria Dyreforsikring

Inngår samarbeid med FirstVet om digital veterinærtjeneste

Med Norgesnyheten FirstVet får alle kunder hos Agria Dyreforsikring gratis hjelp av veterinærer og spesialister direkte på mobilen eller nettbrett.