– Vi ville fortelle om gleden ved å ha hund, samtidig som vi ville vise folk hvilket ansvar det faktisk innebærer å skaffe seg et nytt familiemedlem. Vi ville gi de en slags sjekkliste, men  med en hyggelig ramme, sier seniorrådgiver Kristian Mehlum Lie hos OMG AS.

Emosjonell informasjon

– Vi tente umiddelbart på ideen og føler at dette er midt i blinken for oss. Som tilbyder av dyreforsikring er det viktig for Agria å vise den kunnskapen vi faktisk sitter med, og vi mener at dette er en naturlig og fin måte å gjøre det på. I tillegg så synes vi serien har blitt veldig fin, og vi tror denne appellerer til alle som har eller har tenkt til å skaffe seg hund. Serien er stappfull av viktig informasjon pakket inn på en emosjonell måte, sier markeds- og kommunikasjonssjef Jeanette Bretteville hos Agria Dyreforsikring.

Spesiallaget for Facebook

– Til nå har vi vært med på valpekurs, til veterinæren i tillegg til at vi har vært en del hjemme hos familien og filmet. Vi skal jo følge de en stund, så det sier seg selv at ikke alt kan planlegges. Derfor har vi utstyrt familien med et lite spesialkamera slik at de kan fange opp de øyeblikkene vi ikke er til stede i. Så serien blir en kombinasjon av «Daisy-Cam», intervjuer med eksperter fra Agria og det vi filmer, sier Mehlum Lie.

Serien er laget spesielt for Facebook. Her ser du første episode.