Denne gangen er det vår smådyrveterinær Marte Ottesen som sitter klar til å ta i mot spørsmål om hund og katt. Hun er utdannet ved Norges Veterinærhøyskole og har jobbet som klinikkveterinær ved Groruddalen Dyreklinikk. Marte er offisiell HD-avleser hos Norsk Kennel Klub og har jobbet hos Agria Dyreforsikring siden 2012 med skadespørsmål vedrørende hund og katt.

Mange ganger kan kvalifiserte råd per telefon hjelpe å avgjøre om ditt dyr behøver akutt hjelp, gi informasjon om hvordan du utfører førstehjelp eller råd om hvordan du skal behandle sykdom generelt. Veterinæren kan også gi svar på spørsmål du måtte ha om forebyggende behandling.

Du får svar også på Facebook

Om veterinæren er opptatt kan du forsøke igjen, eller legge inn spørsmålet ditt på Facebook siden vår. Hun svarer fortløpende mellom telefonsamtaler og våre dyktige dyrepleiere som jobber på skadeavdelingen vil også hjelpe til med å svare på det du spør om, også om hest.
 
Alle dyreeiere er velkommen til å ringe oss – uansett hvor du har din forsikring!


Kontakt: Christian Geelmuyden, kommunikasjonsansvarlig Agria Dyreforsikring, telefon 909 87 574.

Agria Dyreforsikring er en filial av Agria International som er et datterselskap av Agria Djurförsäkring. Vi er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt og hest. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark og England.