Christian har sammen med selgerlederen for hest, hatt ansvaret for salget i Norge og tiltrer i den nye stillingen 1. juni.

– Det var ikke vanskelig å finne en ny sjef, sier Øystein Berg, adm dir Agria International. Christian har vært med siden starten og kan virksomheten ut og inn. Han har et stort nettverk i Hundenorge og er en dreven entreprenør og forretningsmann.

Christian har arbeidet som regionsjef i Agria Dyreforsikring siden oppstarten av den norske virksomheten i 2005. Han har sammen med selgerlederen for hest, hatt ansvaret for salget i Norge, hvilket også har omfattet samarbeid med dyreeierorganisasjonene samt rekruttering av ombudsorganisasjonen i Norge. Han tiltrer i den nye stillingen 1.juni.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver sammen med resten av medarbeiderne. Selv om vi er blitt størst i Norge, er Agria midt i sin beste ungdomstid, og vi vokser fortsatt raskt. Jeg vet at våre medarbeidere og ombud i Sverige og Norge har stor entusiasme, initiativkraft og tilpasningsvilje. Derfor er jeg trygg på at vi i fremtiden vil fortsette å ligge et hakk foran våre konkurrenter og skape enda større kundenytte, sier Christian.

Christian er 46 år og bor i Oslo. Han er gift og den lykkelige eier av en fransk bulldog. Christian har hatt hunder siden 1980-tallet og er på fritiden eksteriørdommer for et antall selskapshundraser og spaniels. I tillegg til dyreinteressen er han også interessert i musikk, mat og lange dager på sjøen.

Agria Dyreforsikring er markedsledende og eneste spesialistselskap for dyreforsikringer i Norge. Agria Dyreforsikring ble etablert i 2005 og tilveksten i 2010 vil være nærmere 20 %.

Agria International er et datterselskap av svenske Agria Djurförsäkring og er länsförsäkringsgruppens spesialistselskap for dyreforsikring internasjonalt. Agria Djurförsäkring er Länsförsäkringars spesialistselskap for dyre- og avlingsforsikringer. Vi har forsikringer for hester, hunder, katter, øvrige smådyr, landbruksdyr og avlinger. Vår forretningsidé er å skape trygghet for dyr og mennesker. Foruten å tilby fleksible forsikringer, samarbeider vi med en rekke dyreeierorganisasjoner og bidrar til veterinærmedisinsk forskning.