Agrias veterinærer

Vi har flere veterinærer som jobber på Agria og hjelper til med spørsmål vedrørende forsikring og skaderegulering.

Marte Ottesen

Jeg har jobbet på Agria Dyreforsikring siden februar 2012 med skadespørsmål vedrørende hund og katt. Siden jeg ble utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole 1992 har jeg jobbet som klinikkveterinær ved Groruddalen Dyreklinikk. Jeg har også jobbet ett år i legemiddelindustrien, og fra januar 2009 er jeg også offisiell HD-avleser hos Norsk Kennel Klub.

Lena Bjurström

Jeg har jobbet på Agria siden 2001, fremfor alt med spørsmål vedrørende hund og katt. Jeg tok veterinæreksamen i 1980. I 1992 skrev jeg min avhandling om bakterier i kjønnsveier hos tispe og hannhund.

Johan Blix

Jeg har jobbet på Agria siden 1987, fremfor alt innen hesteforsikring. Har vært veterinær siden 1980 og etter ulike vikariater begynte jeg i 1981 på institusjonen for patologi på Sveriges Lantbruks-universitet (SLU) i Uppsala som universitetsadjunkt.

Lotta Möller

Jeg tok veterinæreksamen 1992, og har jobbet på Agria siden 2002.  Jeg er spesialist i hundens og kattens sykdommer samt spesialist i indremedisin hund og katt. På Agria jobber jeg først om fremst med saker vedrørende katt og hund.

Charlie Lindberg

Jeg jobber på Agria med fremfor alt spørsmål vedrørende hest. Jeg tok veterinæreksamen i 1973, og har spesialistkompetanse innen hestens sykdommer.

Pekka Olson

Jeg tok veterinæreksamen i 1975 og jobbet på institutionen for medisin, smådyr på den svenske veterinärhögskolan (SLU) til 1996. Jeg har spesialistkompetanse i hundens og kattens sykdommer.

Fra 1996 har jeg jobbet som veterinær hos Agria Djurförsäkring, i 1997 som sjefsveterinær. I 2001 forlot jeg veterinæravdelingen for å bli markedssjef for Agria i Sverige. Jeg har også i flere år jobbet med våre virksomheter i Norge, Storbritannia og Danmark.