Årlig kåring

«Norges dyrehelt 2015» er en årlig kåring hvor Agria Dyreforsikring, med støtte fra Norsk Kennel Klub (NKK) og Norges Rytterforbund (NRYF) i ti uker løfter frem dyrehelter som har gjort noe unikt eller betyr noe spesielt for samfunnet og menneskene rundt seg.

10 dyrehelter og én hovedvinner

Med kåringen ønsker Agria Dyreforsikring å gi flere dyr og mennesker den oppmerksomheten de fortjener og hjelpen de trenger. De ti dyreheltene vil derfor få gi bort 5000 kroner hver til et valgfritt veldedig formål til glede for dyr og dyrevenner. Når konkurransen er avsluttet vil det også kåre én hovedvinner som får tittelen «Norges dyrehelt 2015».

Alle kan være en helt

Alle dyr kan være helt, enten det er gjennom hverdagslige hendelser over en lengre periode eller om dyret har utmerket seg i en spesiell situasjon. Miljøpusen Baldrian, servicehunden Marvin og politihestene i Oslo var blant fjorårets delvinnere. Redningshunden Aramis som søker etter bortkomne dyr ble kåret til hovedvinner og fikk den æresfulle tittelen Norges dyrehelt 2014. 

Les mer om fjorårets dyrehelter her.

Har du en hverdagshelt som fortjener litt ekstra oppmerksomhet?

Nominer dyret ditt eller ett du kjenner og les mer om kåringen HER 

Initiativtaker bak kåringen "Norges Dyrehelter 2015" er Agria Dyreforsikring med støtte fra Norsk Kennel Klub og Norges Rytterforbund.