Ti dyrehelter skal kåres i perioden januar til mars. Hver uke kåres det en delvinner på Facebook-siden til Agria Dyreforsikring. Av disse ti delvinnerne velges det ut én hovedvinner.

Juryleder Christian Geelmuyden fra Agria Dyreforsikring gleder seg til å lese alle de rørende historiene som blir sendt inn på selskapets Facebook-side.    

– Bakgrunnen for Norges dyrehelter var et ønske om å sette fokus på dyrenes innsats i samfunnet. Gjennom fire år har vi fått inn flere tusen flotte historier fra hele Norge som viser at våre dyrevenner er utrolig viktige for oss. Også i år håper vi at mange vil nominere sine rørende historier om dyr som fortjener ekstra oppmerksomhet. Alle dyr kan nomineres - alt fra hverdagshelter til dyr som har utmerket seg i spesielle situasjoner, sier Geelmuyden.

Kampanjen er støttet av Norsk Kennel Klub, Norges Rytterforbund og Norske Rasekatters Riksforbund.

Jesperpus med i juryen

Den populære katten Jesperpus og matmor Aina Stormo er med oss igjen som jurymedlemmer. I 2016 ble Jesperpus kåret av Time Magazine i USA til et av verdens 100 mest betydningsfulle dyr. Jesperpus og Aina var ikke i tvil da de ble spurt om å være dommere i Norges dyrehelter i 2017, og de gjentar suksessen i 2018.

– Jesperpus har som formål å sette fokus på dyrevelferd og dyrenes bidrag til trivsel hos menneskene. Derfor var en stor ære å bli spurt om å bli jurymedlem i Norges dyrehelter. Vi gleder oss til å lese alle de flotte historiene som kommer inn. Kanskje blir årets hovedvinner en katt, mjauer en smilende Jesperpus.

Donerer pengepremie til veldedighet

I tillegg til å kunne glede seg over tittelen Norges dyrehelter får hver delvinner 5000 kroner fra Agria Dyreforsikring som doneres til et veldedig formål som delvinnerne selv ønsker å støtte.

– Vi ønsker å gi flere dyr og mennesker den hjelpen de trenger. Vi vet at mange dyr faller utenfor og ofte er det økonomien som kan være utslagsgivende. Derfor får delvinnerne en pengepremie på 5000 kroner som de gir bort til andre som trenger hjelp. Delvinnerne får også flotte premiepakker fra Agria, Norsk Kennel Klub, Norges Rytterforbund og Norske Rasekatters Riksforbund, avslutter Geelmuyden.

Les mer om kampanjen og nominer ditt dyr her

 

Om Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring er et forsikringsselskap som er spesialisert innen forsikring av hund, katt, hest, smådyr og fugl. I tillegg til Norge har Agria virksomhet også i Sverige, Danmark, Finland og England. http://www.agria.no og http://facebook.com/agriadyreforsikring

Om Norges dyrehelter

Dyrene gir oss trygghet og omsorg i hverdagen og utgjør daglig en forskjell for mennesker og andre dyr. Agria ønsker å berømme dyrenes innsats i samfunnet ved å kåre Norges dyrehelter. Kampanjen er støttet av Norsk Kennel Klub, Norges Rytterforbund og Norske Rasekatters Riksforbund.

For mer informasjon:

Christian Geelmuyden, administrerende direktør i Agria Dyreforsikring

Epost: christian.geelmuyden@agria.no Tlf: +47 909 87 574