Mette Gade Larsen

Mette hjelper deg med spørsmål knyttet til forsikring av hund, katt, hest og smådyr!

​Når du får et dyr er det mye nytt, og det kan derfor være godt med litt hjelp og veiledning. Forsikring er viktig i en tidlig alder, for ingen kan gi garanti for at valpen eller kattungen ikke blir syk eller skadet. Mette hjelper deg med spørsmål du måtte ha, for eksempel innen forsikringsdekning, begrensninger, karenstid og ikke minst pris. Hun hjelper deg med forsikring av hund, katt, hest og smådyr.

Litt om Mette

Mette har vokst opp med dachs, engelsk springer spaniel, breton og diverse smådyr, for å nevne noe. Hun holder nå til på et småbruk Fevik med katt, hund, hester og sau, og driver med avl av holsteiner. Hun konkurrerer også med hest og er steward for NRYF.

Du vil derfor ofte kunne møte Mette på forskjellige arrangementer med NRYF, NKK og NRR. Høsten 2018 kan du blant annet møte henne på Oslo Horseshow (KOHS) og Dogs4All.

Mette har mange års erfaring innenfor forsikringsbransjen og med rådgivning om forsikringsløsninger. Hun hjelper deg gjerne med dine forsikringsspørsmål, og du når henne på telefon og e-post – også utenom vanlig kontortid, på kvelder og helger.

Kontaktinformasjon