Linn Hege er en blid og glad sørlending, som holder til i Kristiansand. Der bor hun sammen med sin forlovede, sin lille datter og chihuahuaene deres. Hun driver med oppdrett av chihuahua og har hatt rasen i mange år, men vokste opp med schæfer, beagle og drevet. Hun har derfor fått jakt inn med morsmelka. 

Forutenom dette er hun svært aktiv på utstilling, samt at hun nå skal starte å konkurrere i rallylydighet med sine chihuahuaer. Hun ønsker å vise at de små hundene også kan!

Linn Hege er glad i naturen og en tur ute i skogen er balsam for sjela for Linn Hege. Hun har hatt flere verv i Norsk Chihuahua Klubb, og vært aktiv på den fronten. Hun har også tatt oppdretterskolen (del 1) og kynologikurs i regi av NKK og vært på flere anatomikurs. Dette av den enkle grunn at hun syntes det er spennende og et viktig verktøy når man driver avl. Hun er ofte å se på utstillinger og arrangement som handler om hund, og er veldig glad i å omgås andre mennesker. 

Linn Hege elsker jobben sin, og er opptatt av åpen og ærlig kommunikasjon. Hun ønsker genuint å hjelpe folk til å finne riktig forsikring som er "skreddersydd" for hver enkelt person. Hun vet at behovene er ulike, og ønsker å kunne gjøre hverdagen til dyreeiere lettere ved å være tilgjengelig og behjelpelig. Linn Hege lytter til deg om du ønsker å ha en god og lang samtale. Hun hjelper deg selvfølgelig også om du ønsker en rask og konsis prat om forsikring.

Ta gjerne kontakt med Linn Hege om du har noen spørsmål knyttet til forsikring av hund, katt eller smådyr!

Kontaktinformasjon