Behandling og pleie

Norsk skogkatt utendørs

Når skal katten ha ormekur?

Kjenner du til til de ulike typene med orm, symptomene og når katten må behandles? Lær mer her!

Katt på balkongen | Sommertips for deg med katt

Sommertips for deg med katt

Sommeren kan by på late og varme dager, men også oppdagelsesferd utendørs for kattene våre. Her ser du hva du som katteeier bør passe på for å gi katten din en best mulig sommer!

5 aktiviteter for en lykkeligere innekatt

Vinteren byr på mye innetid for kattene våre. Desto mer katten er innendørs, desto viktigere er det å aktivisere den. Her får du noen tips til aktiviteter som gjør katten din lykkeligere!

ID-merking av katt

ID-merking av katt kan være til stor hjelp for eier å finne katten sin hvis den skulle havne langt hjemmefra.

Unngå fallulykker

Hvert år blir hundrevis av katter skadet etter fall fra høyden. Derfor er viktig at du som katteeier sikrer balkong og vinduer for å hindre at dette skjer.

Overvekt hos katter

Overvekt er et vanlig problem som kan føre til alvorlige sykdommer og forkorte kattens liv. Det finnes ingen statistikk, men man antar at 20-40 prosent av katter er overvektige.

Er katten din kjærlighetssyk?

Våren og lyset er her, og den ellers så rolige og greie hunkatten skifter plutselig personlighet. Hun skriker og bærer seg, og skvetter innendørs.

Utekatten må synes i mørket

Om du har en katt som er mye ute, og du bor i nærheten av en trafikkert vei, er det viktig at den synes i mørket. 

Slik skaper du et hyggelig hjemmemiljø for katten

Det er mye man kan gjøre i kattens hjemmemiljø for å unngå ulike atferdsproblemer. Her gir vi noen tips om hva du kan tenke på når det gjelder aktivisering, mat- og drikkevaner samt soveplass. 

Slik holder du katten frisk

Det kan være forskjellige ting som avgjør om katten din blir syk eller ikke, som for eksempel antallet katter, miljøet den bor i og maten den spiser. At katten er riktig vaksinert er også en forutsetning for at den sk...

1 / 3