Katteartikler

Katt innendørs

Heteslag på katt

Sol og varme kan føre til heteslag for kattene våre, noe som kan være livstruende. Her får du noen råd til hva du kan gjøre for å unngå heteslag.

Flåttbitt på katt

Flått på katt

Flåttsesongen er her for fullt. Er du flink til å sjekke katten din?

Katt på balkongen | Sommertips for deg med katt

Sommertips for deg med katt

Sommeren kan by på late og varme dager, men også oppdagelsesferd utendørs for kattene våre. Her ser du hva du som katteeier bør passe på for å gi katten din en best mulig sommer!

Terningkast 5 fra Norsk Familieøkonomi

Våre forsikringer til hunder og katter fikk terningkast 5 i testen til Norsk Familieøkonomi. 

Pass på påskepynten

Påsken er for mange en tid der vi fyller hus og hytter med blomster, påskeris og annen påskepynt. Visse pyntegjenstander kan være farlig for katten, og her ser du hva du bør passe litt ekstra på. 

FirstVet – veterinærer og spesialister direkte på mobilen!

Nytt samarbeid med FirstVet

Vi inngår nå et samarbeid med FirstVet som betyr at alle kunder i Agria Dyreforsikring får gratis hjelp av veterinærer og spesialister direkte på mobilen, nettbrett eller PC gjennom en videosamtale. 

Vi lanserer raseforsikring for hunder og katter!

Vi lanserer raseforsikring

Vi vet at alle dyr og raser er ulike, og ønsker med våre raseforsikringer å gi deg som dyreeier en enda mer tilpasset forsikring til nettopp din hund eller katt!

Lungeorm hos katt

Lungeorm hos katt

Lungeorm er en dødelig parasitt, og blir stadig mer utbredt. Lungeormen havner i lungene hos katter, og gir hoste og pusteproblemer. Les symptomene du bør være obs på her.

Oppkast og diaré hos katt

Oppkast og diaré hos katt

Det er viktig å kjenne til symptomene og når du bør oppsøke veterinær ved diaré og oppkast hos katten din. Her får du noen gode råd. 

Eldre katter har spesielle behov

Katten anses som senior ved tolvårsalderen, men mange katter har fremdeles mange år igjen. Her ser du hvilke tilpasninger du bør gjøre når katten din blir eldre.

1 / 17