Katteartikler

Refleks kan redde kattens liv
18.10.2018 Flere katter skades daglig i trafikken, ofte med døden til følge. Dette viser vår statistikk her i Agria Dyreforsikring. Dette er tall som kan forebygges ved å øke kattens synlighet i høstmørket, nettopp med hjelp av ...
De mest populære kattenavnene
18.10.2018 Navn har alltid vært en trendsak, både på mennesker og dyr. Vi ser jevnlige endringer, og her ser du de mest populære kattenavnene akkurat nå!
6 tips for nye katteeiere
26.09.2018 Har du nettopp fått en kattunge i hus? Her ser du hva du må tenke på for at katten får en trygg og fin start hos deg!
Vurderer du katt?
25.09.2018 Her finner du noen gode råd til hva du bør tenke på før det nye familiemedlemmet er i hus.
ID-merking av katt
16.09.2018 ID-merking av katt kan være til stor hjelp for eier å finne katten sin hvis den skulle havne langt hjemmefra.
Slik introduserer du en ny katt til flokken
15.08.2018 Skal du utvide familien med en katt til? Da er det viktig å tenke på hvordan du skal introdusere katten til nytt hjem og katten(e) du har fra før. På den måten kan du beholde husfreden – og kattegleden!
Unngå fallulykker
20.07.2018 Hvert år blir hundrevis av katter skadet etter fall fra høyden. Derfor er viktig at du som katteeier sikrer balkong og vinduer for å hindre at dette skjer.
Salmonella hos katt
09.04.2018 Det har blitt vanligere at katter rammes av salmonella, særlig på senvinteren og tidlig vår. Det gjelder først og fremst katter som går utendørs. Katten kan også smitte mennesker.
Millionbeløp til forskning for friskere selskapsdyr
26.01.2018 Hva har studier i forbedret helse for kortsnutede hunder, hunders innflytelse på menneskers fysiske og psykiske helse og mage- og tarmkreft til felles? De er eksempler på forskningsprosjekter som har fått støtte fra A...
Aktiviteter for en lykkeligere innekatt
19.01.2018 Har man liten plass inne, kan det noen ganger være en utfordring å tilby katten nok fysisk og mental stimulering. Her kommer fem tips til hvordan du kan aktivere innekatten.