På vår stand finner du som vanlig våre flinke Agriaselgere som kan svare på dine forsikringsspørsmål. De kan også hjelpe til med å forsikre hunden eller katten din. Trenger du tips til julegaver kan du kikke innom vår populære AgriaShop som er fylt med våre bestselgende artikler. Din hund kan også stille tørsten med friskt kildevann fra Aquaservice.

I år kan vi tilby et samarbeid med fotografene fra Røa Foto. Kommer du innom standen vår kan du få tatt et profesjonelt bilde av hunden din. Bildet legger vi ut på Facebook via vår gruppe «Vi som er på Dogs4All». Her kan du laste ned bildet og dele det digitalt med dine venner – helt uten kostnad!

Hvis du ønsker en forstørrelse av bildet kan du bestille dette. I samarbeid med Røa Foto får du 40 % rabatt på de to første forstørrelsene. Du kan også bestille julekort med konvolutt – med opptil 50 % rabatt! Bildet vil bli bearbeidet manuelt i forkant.

Vi forbeholder oss retten til å bruke bildene fra utstillingen på vår nettside Agria.no for en uformell konkurranse i etterkant.

Også i år vil vi gjøre noe ekstra for våre oppdrettere i Agria Breeders Club. Vi holder et lotteri for alle Agria Breeders Club-medlemmer der vi trekker ut en vinner etter messen. Kom innom standen for mer informasjon og for å hente ditt lodd!

Standen finner du i Hall B like ved inngangen. Vi håper du tar turen innom oss for en hyggelig prat.

Velkommen til oss!

Les mer om utstillingen på nettsidene til Norsk Kennel Klub og Dogs4All, eller i brosjyren til Dogs4All.