EDS 2015 går av stabelen på Norges Varemesse på Lillestrøm utenfor Oslo, 4. - 6. september 2015. Det forventes 13 000 deltagende hunder og med 20 000 besøkende.

VG satser på EDS

NKK har jobbet med å finne en landsdekkende kringkaster for å vise gleden i å være hundeeier og i å delta på forskjellige arrangementer. VG.no har lang tradisjon for å publisere saker og filmer med dyr i fokus, og og ser at interessen for den type saker er stor. Derfor har de nå valgt å satse på NKK og Norgeshistoriens største hundearrangement.

NKK har inngått en avtale med VGTV om streaming av EDS, og hele arrangementet vil streames på avisens nettsider. Som NKKs hovedsamarbeidspartner for streamingen er vi glade for at arrangementet vil være tilgjengelig for alle VG.no-lesere. Vi håper at dette vil bidra til at enda flere vil følge norgeshistoriens største hundearrangement på nett. I tillegg til streamingen på VGTV vil arrangementet også streames på nkk.no og Agria.no på samme måte som fjorårets DOGS4ALL-arrangement.

Studio på Agria-standen

Nytt av året er at det vil være eget studio på arrangementet. Dette blir plassert på vår Agria-stand og vi vil ha store og små intervjuer gjennom alle tre dagene EDS varer. NKK vil også satse på et bevegelig kamera som vil kunne følge hva som skjer i kulissene. Med andre ord – her er det mye å glede seg til!

VG vil også besøke arrangementet, og lage egne reportasjer fra Norges Varemesse.

Vi i Agria ser frem til å lage et spennende arrangement både for utstiller, publikum og hundeentusiaster som vil følge arrangementet hjemmefra på nett. Vi gleder oss til å dele de mange flotte øyeblikkene på Norges Varemesse med VGs lesere!

PS - husk å like EDS sin facebook-side for å få med deg siste nytt i månedene frem mot arrangementet.