Du er invitert til Dogs4All!

Dogs4All inviterer til 5-års jubileum 16 – 17. november! Messen har doblet salgsarealet og utvidet familieaktivitetene med massevis av nye show, konkurranser og aktiviteter, interessante kurs og foredrag. Selvfølgelig vil Agria være der med stor og spennende stand hvor alle er velkomne!
Spennende Agria stand

Vi vil som vanlig tilby Agria-produkter til gode priser i vår populære AgriaShop. Du vil finne både telt, hundebur, dekken, reflekser, stambokpermer og andre populære hundeprodukter. Kanskje finner du en julepresang eller to?

For våre oppdrettere i ABC-klubben vil vi ha en julekonkurranse med fine premier enten du er medlem allerede eller blir det denne helgen. Medlemskapet i vår oppdretterklubb er gratis!

Er hunden din uforsikret? Våre dyktige Agriaselgere kan tilby hunden din forsikring på stedet. De svarer også på det du måtte lure på vedrørende forsikring.

I og med at Dogs4All har 5–års jubileum vil vi ha en overraskelse for alle hunder som fyller 5 år i år. Pass på å ta turen innom Agriastanden når du besøker messen!

Oppvisninger i finaleringen

Det vil være en rekke forskjellige oppvisninger i finaleringen, fra spektakulære hundeshow til hunder i arbeid; søkshunder, redningshunder, førerhunder etc. Raseparade hvor hundeklubbene viser frem sin rase på en visuell og morsom måte. Begge dager avsluttes med Norsk Kennel Klubs finaleoppvisning.

Familieaktiviteter

Ta med hele familien! Det arrangeres en mengde ulike aktiviteter både for store og små. Spennende konkurranser, morsomme opplevelser, kurs for deg og hunden din, ansiktsmaling og mye mer.

Rasetorg

Samlet på et eget område vil NKKs godkjente medlemsklubber gi verdifull informasjon fra oppdrettere og hundeklubber. Her skal publikum få den beste informasjonen og kunnskapen om de forskjellige hunderasene. NKK vil også ha en egen infostand for deg som ønsker tips og råd ved kjøp av valp, og de de kan hjelpe deg til å finne klubbstanden til den aktuelle rasen du vurderer å kjøpe.

Salgsmesse

På Dogs4All finner du mange utstillere med det nyeste innen hundeutstyr, fôr og veterinærtjenester. Her finnes også alt av friluftsutstyr fra bekledning til ski, sykler og hundetransport. Du får massevis av gode tilbud som kun vil bli tilbudt denne ene helgen i november.

På Dogs4All ligger alt til rette for en fantastisk helg for både to- og firbente. Du kan lese mer på Dogs4Alls nettsider. Og du, glem ikke fotokonkurransen Dogs4All arrangerer, du kan sende inn bilder allerede nå.

Velkommen!

Liker? 0 stemmer, ikke rangert 0 av 0 likte , NaN i rangeringer