Du er invitert til Dogs4All!

Årets største hundebegivenhet har blitt enda større. I år åpner Dogs4All dørene en dag før. Fra fredag 14. november til søndag 16. november går den sjette Dogs4All av stabelen. Agria er selvfølgelig tilstede med en stor og spennende stand. Og i år dekker vi også med livestream!

Tidenes største

Dogs4All er årets største hundebegivenhet og arrangeres av Norsk Kennel Klubb på Norges Varemesse i Lillestrøm 14-16 november. I fjor var hele 6000 hunder påmeldt til de forskjellige konkurransene som går av stabelen i løpet av DOGS4ALL. I år forventes det å slå alle rekorder og man venter over 13 000 hunder som skal konkurrere.

Nytt på årets Dogs4All er NKK valpeshow, Nordisk Vinnerutstilling og rallylydighet.

Spennende Agria stand

Vi vil som vanlig tilby Agria-produkter til gode priser i vår populære AgriaShop. Du vil finne både telt, hundebur, dekken, reflekser, stambokpermer og andre populære hundeprodukter. Kanskje finner du en julepresang eller to?

Er hunden din uforsikret? Våre dyktige forsikringsagenter kan tilby hunden din forsikring på stedet. De svarer også på det du måtte lure på vedrørende forsikring.

Oppvisninger i finaleringen

Det vil være en rekke forskjellige oppvisninger i finaleringen, fra spektakulære hundeshow til hunder i arbeid; søkshunder, redningshunder, førerhunder etc. Raseparade hvor hundeklubbene viser frem sin rase på en visuell og morsom måte.

Livestreaming

Agria Dyreforsikring leverer livestream fra finalene ved Nordisk og Norsk Vinnerutstilling 2014

Familieaktiviteter

Ta med hele familien! Det arrangeres en mengde ulike aktiviteter både for store og små. Spennende konkurranser, morsomme opplevelser, kurs for deg og hunden din

Rasetorg

Samlet på et eget område vil NKKs godkjente medlemsklubber gi verdifull informasjon fra oppdrettere og hundeklubber. Her skal publikum få den beste informasjonen og kunnskapen om de forskjellige hunderasene. NKK vil også ha en egen infostand for deg som ønsker tips og råd ved kjøp av valp, og de de kan hjelpe deg til å finne klubbstanden til den aktuelle rasen du vurderer å kjøpe.

Salgsmesse

På Dogs4All finner du mange utstillere med det nyeste innen hundeutstyr, fôr og veterinærtjenester. Her finnes også alt av friluftsutstyr fra bekledning til ski, sykler og hundetransport. Du får massevis av gode tilbud som kun vil bli tilbudt denne ene helgen i november.

På Dogs4All ligger alt til rette for en fantastisk helg for både to- og firbente. Du kan lese mer på Dogs4Alls nettsider og hos Norsk Kennel Klubb.

Velkommen!

Liker? 0 stemmer, ikke rangert 0 av 0 likte , NaN i rangeringer