DOGS4ALL er Skandinavias største hundemesse og årets høydepunkt for alle som har hund, ønsker seg hund eller bare er glad i hund. I år fyller arrangementet 10 år og dermed blir det attpåtil jubileumsfest!

Fullspekket hundehelg!

Lillestrøm Varemesse fylles denne november-helgen av over 300 ulike raser og det er ventet over 10 000 hunder innom, både konkurrerende og besøkende. Tar du turen innom får du blant annet nyttige tips om hundehold i form av spennende foredrag, gode messetilbud, du får servert hundeshow i verdensklasse og ikke minst kan du teste hunden din i morsomme aktiviteter! 

I tillegg til eksteriørutstillinger og agility- og lydighetskonkurranser vil det i tradisjon tro også settes opp et rasetorg. Rasetorget er en unik mulighet for raseklubbene til å komme i kontakt med potensielle nye medlemmer og valpekjøpere. Ikke minst kan du som besøkende lære mer om de ulike rasene!

Livestream hele helgen

Norsk Kennel Klub (NKK) og vi i Agria Dyreforsikring vil i tradisjon tro sende livestream fra helgen! Dette kan du følge på Facebook-sidene til NKK og på vår YouTube-kanal. Her vises ulike konkurranser i ringen med kommentatorer, reportasjer og annet morsomt, firbent innhold. 

Programmet for helgen

Fredag 15. november: Nordisk eksteriørutstilling for samtlige raser hvor titlene "Norsk Vinner", "Norsk Juniorvinner" og "Norsk Veteranvinner" skal deles ut både for de beste tispene og hannene for hver rase. Fredagens finaler starter kl. 16.00 og avsluttes med kåringen av Best In Show.

Lørdag & søndag 16.–17. november: Internasjonal eksteriørutstilling med Crufts kvalifisering, NM juniorhandling, valpeklasse 6–9 måneder og agility- og lydighetskonkurranser. Bedømmelsene starter klokka 09.00 lørdag og søndag, og fortsetter utover dagen. I finaleringen møtes rasevinnere, oppdretter- og avlsgrupper i alle raser fra omterent kl. 15.00 begge dager før Dogs4All avsluttes med kåringen av Best In Show.

Les mer om programmet på Norsk Kennel Klub sine nettsider.

Besøk oss på stand

Agria Dyreforsikring vil stå på stand hele helgen og du finner oss i Hall E sammen med rundt 80 andre utstillere! Her kan du ta en prat med våre flinke forsikringsagenter som kan hund, og selv er i miljøet. De hjelper deg med å finne en skreddersydd forsikring, eller svare på spørsmål du måtte ha om forsikring.

Du får også tak i fine produkter til en god messepris, blant annet hundebur, dekken, stambokperm og kosedyr. 

Velkommen innom!