Årets største hundebegivenhet

Norsk vinnerutstilling, lydighetskonkurranser, NM i agility og juniorhandling, aktivitetene på Dogs4All er mange. I helgen 24.-25. november er det endelig tid for årets største hundeutstilling igjen, og Agria kommer til å være der med en stor og spennende stand.

Dogs4All arrangeres av Norsk Kennel Klub på varemessen i Lillestrøm. Arrangementet vil være velfylt med besøkere og hundemennesker fra hele Norge. I løpet av messedagene vil det i tillegg til Norsk Vinnerutstilling være lydighetskonkurranser, agilitykonkurranser, juniorhandling og masse andre aktiviteter med og for hund.

Ta gjerne turen innom oss på Agria-standen for å få mer informasjon om våre forsikringsløsninger. Vi har også med oss vår AgriaShop der du kan kjøpe våre populære Agria-produkter. Kanskje finner du noen julegaver?

Nytt i år er at vi har med oss Røa-fotografene som vil by på en hyggelig overraskelse du ikke bør gå glipp av. Vi arrangerer også en uformell konkurranse. Er du oppdretter og har spørsmål om Agria Breeders Club? Ta en tur innom Agria-standen for en hyggelig prat.

Velkommen til oss!

Liker? 0 stemmer, ikke rangert 0 av 0 likte , NaN i rangeringer