EDS 2015 var årets største arrangement for hundeentusiaster i hele verden. Med ca. 12.000 påmeldte hunder fra 51 land, samt ca. 26 000 besøkende var dette en skikkelig hundefest.

Nytt for året var også NKK valpeshow, Nordisk Vinnerutstilling og rallylydighet som så ut til å trekke ekstra mange besøkende. 

Det var fullpakket program alle dagene. Både i finaleringen og på resten av messen. EDS kunne by på mye mer enn bare hundeutstilling. Man kunne få med seg oppvisninger og show hele helgen. Blant annet ble det vist frem agility og lydighet med de beste utøverne Norge har å by på. Man kunne få med seg et moteshow for både hunder og eiere. Og Oslo Hundeskole viste frem den populære hundesporten Flyball. I tillegg hadde EDS rasetorg, rasespesialer og egen valpeutstilling. På alle salgstandene i området rundt finaleringen kunne man selvfølgelig også handle det man måtte trenge til sin firbente venn.

Oslo Hundeskole viste frem den populære hundesporten Flyball i finaleringen på EDS. Barna fikk lov til å prøve seg.

Agria var selvfølgelig også tilstede med egen stand. Vi var som alltid på plass for å hjelpe nye og gamle kunder med informasjon og forsikring. Som vanlig kunne vi også tilby Agria-produkter til gode priser. Her kunne man finne hundebur, dekken, reflekser, stambokpermer og andre populære hundeprodukter. Vi håper det var noen som fant noe fint til seg og sin firbeinte venn. 

Vi hadde også med oss en ”ballongfrøken” som kunne glede de små med morsomme ballongfigurer.

Vi var på plass for å hjelpe nye og gamle kunder med informasjon og forsikring.

 

«Ballongklovnen» lagde ballonger i fleng.

 

Det var mange hyggelige besøkende på fire bein innom standen vår.

Agria leverte livestream fra European Dog Show 2015. Nytt var det at det var eget studio på arrangementet. Dette var plassert på vår Agria-stand. Her hadde vi besøk av masse forskjellige gjester. Blant annet dommere, en agility utøver, en freestyleekspert og andre profesjonelle. I tillegg hadde vi besøk av Hans-Erik Dyvik Husby og selveste statsminister Erna Solberg.

Du kan se hele sendingen fra EDS i reprise her.

Statsminister Erna Solberg i Agria-studio.

Vi kjørte også en instagram-konkurranse hvor både de som var på messe og de som var hjemme kunne delta. Vi ba dere legge ut bilde av deres firbeinte venn og vinneren ble dette flotte bildet. Vinneren får boken «Norske hunderaser» av John Unsgård utgitt av NKK samt premier fra Agria Shoppen.

Vinnerbilde i instagram konkurransen vår.

I finaleringen bidro Agria med flotte premier, blant annet til det som for mange kanskje var høydepunktet, nemlig Best In Show.

Best in Show finalen viste seg like spennende som en finale på dette nivået bør være, og etter nøye inspeksjon, valgte dommer Mr. Hübenthal den strihårede Fox Terrier CH UK CHAM WW14 WW15 EU14 Ch Kingarthur Van Foliny Home, eid og oppdrettet av Rony De Munter og Dieny Uiterwijk, Belgia.

Håndtert til perfeksjon av Warren Bradley, ville "King" rett og slett ikke bli oversett, selv i sterk konkurranse mot hunder av høyeste kvalitet, og kom til slutt unna med seieren.

Vinner av Best In Show – «King».

Alt i alt var dette en helt fantastisk helg og Agria vil takke alle involverte for innsatsen!