Agrias opplevelse av Dogs4All 2014

Da var nok en gang årets største hundebegivenhet kommet til en slutt. Her kan du lese om Agrias opplevelse av dagene og se bildene fra standen.

Årets Dogs4All var rekordstor. Denne gangen åpnet dørene på fredag, man fikk altså en dag ekstra i forhold til tidligere år. Over 13 000 hunder konkurrerte, og i tillegg var det selvfølgelig mange besøkende på både to og fire bein.

Nytt for året var også NKK valpeshow, Nordisk Vinnerutstilling og rallylydighet som så ut til å trekke ekstra mange besøkende. 

Det var fullpakket program alle dagene. Både i finaleringen og på resten av messen. Dogs4All kunne også i år by på mye mer enn bare konkurransene. Man kunne få med seg oppvisninger og show, familieaktiviteter, rasetorg og ikke minst den populære raseparaden. På alle salgstandene i området rundt finaleringen kunne man selvfølgelig også handle det man måtte trenge til sin firbente venn. Her foregikk det også aktiviteter og underholdning fra morgen til kveld. 

”Oppvisning av Norske Redningshunder”


 ”ButlerDog – Dvergpincsheren Gustav som rydder etter seg selv og mye mer. Her skrur han av lyset.”

Agria var selvfølgelig også tilstede med egen stand. Vi var som alltid på plass for å hjelpe nye og gamle kunder med informasjon og forsikring. Som vanlig kunne vi også tilby Agria-produkter til gode priser.  Her kunne man finne hundebur, dekken, reflekser, stambokpermer og andre populære hundeprodukter. Vi håper det var noen som fant en julegave til seg og sin firbeinte venn. 

Vi hadde også med oss en ”ballongfrøken” som kunne glede de små med morsomme ballongfigurer.

 

”Travelt på Agria-stand”

”Ballongdama lagde figurer i fleng”


”Sånn ønsker vi kundene våre velkommen i Agria” 

I år kjørte vi også en instagram-konkurranse hvor både de som var på messe og de som var hjemme kunne delta. Vi ba dere legge ut bilde av deres firbeinte venn og vinneren ble Ida som får en overraskelse i posten.

 

”Vinneren av vår instagram- konkurranse ble Ida med dette flotte bildet”

I finaleringen bidro Agria med en rekke flotte premier, både til vinneren av NM i juniorhandling, samt 1, 2 og 3 pris til Bamsevinnerne.

Dogs4All ble avsluttet med det som for mange kanskje var det store høydepunktet. Nemlig Nordisk vinnerutstillings Best in Show finale. Det var den finske bullmastiffen Librrani's High Performance Alonso som imponerte mest og dermed ble Best in Show på Dogs4All 2014.

 

”Best in show - bullmastiffen Librrani's High Performance Alonso.”Dogs4All avsluttet også med å kåre årets Bamsevinner. Bamsestatuetten, som vi i Agria er stolte av å sponse, gis til årets mestvinnende utstillingshund.

Årets mestvinnende hund og vinner av Bamsestatuetten 2014 ble mopsen WW-14 NJV-13 SEJV-13 Analog Ci Nobodys Business. Analog Ci Nobodys Business er også Norges representant i Eukanuba World Challenge i Amsterdam i desember. 

 

“Årets Bamsevinner Analog Ci Nobodys Business”

 

Liker? 0 stemmer, ikke rangert 0 av 0 likte , NaN i rangeringer