Sykdommer og skader

Julens farer for hunden
04.12.2018 Julemat, hevende bakster, sjokolade og krøllete gavebånd. Dette er for oss synonymt med julen, men kan også være en fare for dyrene våre.
Hunden – en mattyv i julestria
29.11.2018 Mye av juleforberedelsene dreier seg om mat, og vi bruker mye tid på kjøkkenet. Ikke minst fylles skåler opp med deilige godsaker. Dette er fristelser som kan være forlokkende, men farlige for en matglad hund.
Et godt og langt liv
17.09.2018 Du som hundeeier kjenner hunden din bedre enn noen andre, og kan se etter eventuelle endringer i hundens helsetilstand. Her ser du hva du bør være ekstra oppmerksom på når hunden din blir eldre.
Algeforgiftning hos hund
07.08.2018 Er hunden din urolig, ustø eller kaster den opp etter å ha badet? Da kan den ha fått i seg algetoksiner, noe som kan være svært farlig. 
Ormebitt - den vanligste forgiftningen
04.05.2018 Vi har bare én giftig orm i Norge, hoggormen, og ormebitt er den vanligste forgiftningen hos hund. Hoggormen er veldig vanlig over det meste av Sør-Norge, mens nord for polarsirkelen er den desto mer uvanlig.
Mye kan være farlig for hunden om sommeren
30.04.2017 Nå er det snart sommer og de fleste går rundt og håper på sol og varme. Men for våre hunder er nok ikke varmen like etterlengtet og den kan faktisk utgjøre en reell fare. Her får du noen tips og råd, slik at du får en...
Glykol er livsfarlig for hunder
18.01.2017 Glykol finnes i blant annet frostvæsken man har i biler og båter, og den er svært giftig for hunder. Den trenger ikke å få i seg store mengder med glykol før den blir dårlig. Her får du noen tips på hva du skal gjøre ...
Flåttsesongen er i gang
09.06.2016 Vår blogger AgilityJeanette prøver en ny metode for å bli kvitt flåtten i år.
Råd til hundeeiere for ormebitt-sesongen
26.04.2016 Det er høysesong for ormebitt, og vi har samlet noen råd fra vår veterinær Marte Ottesen som forteller hva hundeiere spesielt bør se etter når det gjelder  .
Pass på hunden i julestria
17.12.2015 Julen er en roens og fredens høytid for mennesker og dyr. Men for våre hunder er den også fylt med farer. Sjokolade, julemat, gavebånd og barnas leker kan forårsake lidelser for våre firbente venner.