Hundepromenaden er et veldedig arrangement for hunder, og for hver hund og eier som går møter opp og går rundt Sognsvann donerer vi 50 kroner til Solplassen og Norske Servicehunder.

En veldedig luftetur på tvers av seks land

Hundepromenaden ble for første gang arrangert av Agria Dyreforsikring i Stockholm i 2016, og etter stor suksess kom Hundepromenaden for første gang til Norge i fjor. I år arrangeres Hundepromenaden samtidig i Sverige, Finland, Danmark, Frankrike og Storbritannia – og totalt er det forventet over 7 000 tassende hunder denne lørdagen. I fjor gikk pengene til Norske Redningshunder, og i år går pengene til Norske Servicehunder og Solplassen.

Norske Servicehunder er en interesseorganisasjon for brukere av godkjente servicehunder, og mottar ingen statlig støtte. Servicehundene bidrar til økt selvstendighet og ikke minst økt livskvalitet. Solplassen er et hvile- og omplasseringshjem for hunder, og pengene vil gå til de faste hundebeboerne. Dette er eldre hunder som ikke egner seg til omplassering på grunn av adferd, sykdom eller lignende. Solplassen drives idealistisk og på frivillig basis. 

– For oss i Agria Dyreforsikring er dyrehelse og omsorg for dyrene kjernen i alt vi gjør. Vi håper både store, små og firbente blir med oss på en av årets viktigste lufteturer på Sognsvann. Sammen skal vi samle inn penger til to viktige organisasjoner som jobber for å bedre livene til mennesker og hunder, sier administrerende direktør Christian Geelmuyden i Agria Dyreforsikring.

Programmet for dagen

Alle er velkommen fra kl. 10.30 på Sognsvann. Turen starter kl. 11.00 og er 3,7 kilometer lang. Etter turen blir det et spennende program i regi av radioprofilen Niklas Baarli, nå også aktuell i TV-programmet 71 grader nord. Solplassen, Norske Servicehunder, FirstVet, AgilityJeanette, Stovner Hundeklubb og dyrlege Elisabeth Blom kommer også. Det blir utsalg av våre fine Agria-produkter, og for de minste blir det hoppeslott, basketkurv og lykkehjul.

Les mer om programmet for dagen her.

Hvordan melde seg på?

Du kan enten melde deg på ved å bruke dette registreringsskjemaet, eller ved å sende en SMS med kodeord AGRIA til 2240. Du vil da motta en billett på SMS, som du aktiverer like før startskuddet går rundt Sognsvann. 

Vel møtt!

Om Hundepromenaden:

  • I 2016 arrangerte Agria Dyreforsikring Hundepromenaden for første gang i Stockholm. Etter stor suksess ekspanderte konseptet til flere svenske byer. 
  • Lørdag 25. mai 2019 arrangeres Hundepromenaden i Norge, Danmark, Finland, Sverige England og Frankrike. I Norge går turen rundt Sognsvann i Oslo med oppmøte kl. 10.30 og avsluttes med show fra scenen. For hver deltaker donerer Agria 50 kroner til inntekt for Solplassen og Norske Servicehunder.