Nærmere 100 hunder i ulik størrelse, fasong og alder møttes under Agrias Hundepromenade. Arrangementet ble holdt i København, Oslo, Helsingfors og 16 byer i Sverige. Klokken 11.00 var derfor nærmere 4 000 hunder i Skandinavia samlet, klare for promenade.

Les mer om bakgrunnen for Hundepromenaden her  

Aktiviteter for to- og firbente

I løpet av dagen var det aktiviteter og underholdning som agility, konkurranser og lek. På scenen sto TV- og radioprofil og hundeelsker Jannecke Weeden. Videre var Stovner hundeklubb, AgilityJeanette, NKK, Norske redningshunder, Norske Servicehunder og dyrlege Blom også på plass.

Penger til en god sak

Hovedtanken bak Hundepromenaden var at vi skulle donere 50 kroner per fremmøtte ekvipasje. Det var 124 ekvipasjer, og vi overfører derfor 6 200 kroner til Norske Redningshunder, som et bidrag til det viktige arbeidet de gjør. Totalt samlet Agria inn rundt 250 000 kroner til veldedig formål denne dagen på tvers av landegrensene.

Vi ønsker å takke alle som møtte opp, og bidro til at dette ble en flott debut for Agrias Hundepromenade i Norge. Vi gleder oss allerede til neste år, og håper vi ser deg og hunden din!

Les mer om Norges Redningshunder her

Bilder fra dagen