Spennende Agria stand

Vi vil som vanlig tilby Agria-produkter til gode priser i vår populære AgriaShop. Du vil finne både telt, hundebur, dekken, førstehjelpskrin, stambokpermer og andre populære hundeprodukter. Kanskje finner du en julepresang eller to?

Er hunden din uforsikret?

Våre dyktige Forsikringsagenter kan tilby hunden din forsikring på stedet, og du kan snurre Lykkehjulet for å få rabatt på et valgfritt Agria-produkt i AgriaShoppen. Vi svarer også på det du måtte lure på vedrørende forsikring. I og med at Dogs4All har 5–års jubileum vil vi ha en liten bursdagsgave til alle hunder som fyller 5 år i år. Pass på å ta turen innom Agriastanden når du besøker messen.

Er du medlem i vår ABC-klubb?

Våre oppdrettere i Agria Breeders Club vil kunne snurre Lykkehjulet og få rabatter i AgriaShoppen. Dette gjelder enten du er medlem allerede eller blir det denne helgen. Medlemskapet i vår oppdretterklubb er gratis.

Oppvisninger i finaleringen

Det vil være en rekke forskjellige oppvisninger i finaleringen, fra spektakulære hundeshow til hunder i arbeid; søkshunder, redningshunder, førerhunder etc. Raseparade hvor hundeklubbene viser frem sin rase på en visuell og morsom måte. Begge dager avsluttes med Norsk Kennel Klubs finaleoppvisning.

Familieaktiviteter

Ta med hele familien! Det arrangeres en mengde ulike aktiviteter på messen for både store og små. Hos oss kan du møte en ballongklovn på lørdag mellom kl.12.00 – 15.00, og på søndag mellom kl. 12.00 – 14.00. Klovnen lager selvfølgelig ballonghunder og vil garantert være morsom for barna og oppleve.

På Dogs4All ligger alt til rette for en fantastisk helg for både to- og firbente. Du kan lese mer på Dogs4Alls nettsider.

Velkommen til vår stand!