Du kan dele ditt bilde via vårt bildegalleri her på agria.no. Din video kan du dele på vår YouTube kanal. Du kan også sende ditt bidrag (bilde eller video) via e-post til info@agria.no.

Vinnere vil kontaktes direkte samt publiseres på Agria.no.

Eksempler på premier:
- Fleeceteppe, badehåndlke og stambokperm
- Førstehjelpskrin for hund og katt

Ikke glem å lese konkurransereglene. Lykke til!

 

Konkurranseregler

Last opp ditt valpebilde eller valpevideo

Last opp ditt mest morsomme eller søteste valpebilde eller video i Agrias bildegalleri, til Agrias YouTube kanal eller send det via e-post til oss. Du kan laste opp så mange bilder eller videoer du vil. Alle privatpersoner som ikke er ansatte, familie til ansatte eller som jobber som ombud i Agria kan laste opp bilder eller videoer. Alle bilder og videoer godkjennes av Agria og kan slettes dersom innholdet er upassende.

Hvem vinner?

Hver uke velges det beste valpebilde eller valpevideo. (I kåringen tas «likes» på YouTube med i beregningen samt hjerter i bildegalleriet). Ukens Agriapremie kan variere. Eksempler på premier er fleeceteppe, badehåndkle,stambokperm og førstehjelpskrin. Agria Dyreforsikring velger ukens vinner. Avgjørelsen kan ikke omprøves. Vinnere vil kontaktes direkte samt publiseres på våre nettsider.

Hvordan fungerer det?

Du kan stemme på alle bilder og videoer du vil, både dine egne og andres, ved å "like" de på Youtube eller gi hjerter i vårt bildegalleri. Del gjerne med venner slik at de også kan ”like”.

Ulovlig stemme

Du har selv ansvar for at du har opphavsretten til det materiale du laster opp. Reglene for publisering på YouTube og "likes" gjelder også for denne konkurransen.

Opphavsrett

Når du laster opp et bilde eller en video har du ansvar for at du har tillatelse til å publisere dette fra en fotograf og eventuelle personer som er med på bildet eller i videoen. Ved din deltakelse i konkurransen aksepterer du samtidig at Agria har rett til å bruke materiale på Agrias nettsider samt i nyhetsbrev med informasjon om konkurransen.

Konkurransens varighet

Konkurransen varer frem til 30.06.2013 klokken 10:00. Ny vinner hver uke.

 

Se Agrias valpevideo