Tenk derfor på å forsikre hunden din så tidlig du kan. Hos Agria kan du tegne hundeforsikring allerede når valpen din har blitt seks uker gammel, men har du en gammel hund er den også velkommen. Agria har ingen øvre aldersgrense for veterinærforsikringene. Det er vi alene om.

Fordeler med å forsikre valpen tidlig

Det er viktig å forsikre valpen i tide. Forsikrer du valpen din før fire måneders alder får du en mer fordelaktig forsikring. Blant annet får du dekning for patellaluksasjon, hofteledds- og albueleddssykdommer, osteokondrose og korsbåndsskade kun om hunden har vært forsikret siden fire måneders alder.

Skreddersy din veterinærforsikring

Vi har spurt våre kunder og tilpasset forsikringsalternativene etter de behov som finnes. Derfor har vi en veterinærforsikring som dekker de fleste sykdommer og skader. Premien kan du selv styre på flere måter ved at du velger erstatningsnivå og egenandel selv. I tillegg til veterinærforsikringen har vi tre tilleggsforsikringer:

  • Agria Medisin dekker medisiner opp til 3 000 kroner per år
  • Agria Rehabilitering dekker rehabilitering ved visse sykdommer opp til 5 000 kroner per år

Agria Spesial dekker noen behandlinger som ikke inngår i grunnforsikringen, for eksempel visse typer av tannpleie, hofteleddsimplantat, strålebehandling samt avlivings- og kremeringskostnader

Hvis hunden din dør eller blir så syk at den må avlives – da kan Agrias livsforsikring gi deg erstatning. Du kan også tegne avlsforsikring eller bruksverdiforsikring.

Les mer om våre hundeforsikringer

Slik erstatter en hundeforsikring

Når hunden din blir syk eller rammes av en ulykke kan det fort bli dyrt. Med Agria Veterinærforsikring får du en omfattende beskyttelse og slipper overraskelser når noe skjer.

Her viser vi noen eksempler på hvor mye forsikringen kan erstatte ved ulike hendelser