Spennende Agria stand
Vi vil som vanlig tilby Agria-produkter til gode priser i vår populære AgriaShop. Du vil finne både telt, hundebur, dekken, førstehjelpskrin, stambokpermer og andre populære hundeprodukter. Kanskje finner du en julepresang eller to?
Våre oppdrettere i AgriaBreedersClub vil kunne snurre "Lykkehjulet" og få opptill 50% rabatt i AgriaShoppen. Dette gjelder enten du allerede er medlem eller melder deg inn denne helgen. Medlemskapet i vår oppdretterklubb er gratis.

Er hunden din uforsikret?
Våre dyktige Forsikringsagenter kan tilby hunden din forsikring på stedet, og du kan snurre Lykkehjulet for å få rabatt på et valgfritt Agria-produkt i AgriaShoppen. Vi svarer også på det du måtte lure på vedrørende forsikring.
I og med at Dogs4All har 5-års jubileum vil vi ha en liten bursdagsgave til alle hunder som fyller 5 år i år. Pass på å ta turen innom Agria når du besøker messen.

Oppvisninger i finaleringen
Det vil være en rekke forskjellige oppvisninger i finaleringen, fra spektakulære hundeshow til hunder i arbeid; søkshunder, redningshunder, førerhunder etc. Raseparade hvor hundeklubbene viser frem sin rase på en visuell og morsom måte. Begge dager avsluttes med Norsk Kennel Klubs finaleoppvisning.

Familieaktiviteter
Ta med hele familien! Det arrangeres en mengde ulike aktiviteter på messen for både store og små. Hos oss kan du møte en ballongklovn på lørdag mellom kl.12.00-15.00, og på søndag mellom kl. 12.00-14.00. Klovnen lager selvfølgelig ballonghunder og vil garantert være morsom for barna å oppleve.
Alt ligger til rette for en fantastisk helg åå Dogs4All. Du kan lese mer på Dogs4All's nettsider.