Kjært barn har mange navn

Som medlem i Agria Breeders Club (ABC) har du fått tildelt en egen ombud/kontaktperson/agent. Bruk denne personen og få et personlig forhold til han/henne, og du vil oppleve at alt som har med dine hunders forsikringer å gjøre, går mye greiere.

Alle våre ABC-ombud er hundeeiere, de fleste er sågar oppdrettere selv. Du vil derfor oppleve at ditt ombud har både kunnskapen og engasjementet som trengs for å hjelpe deg og ikke minst dine valpekjøpere på best mulig måte.
Som oppdrettere ønsker vi at våre valpekjøpere skal forsikre, det er det sikreste for alle parter, og er med på å redusere eventuelle konflikter mellom oppdretter og valpekjøper betraktelig. Bruk derfor ditt ombud når dine valpekjøpere skal forsikre hundene sine.

Ta alltid kontakt med ditt ombud når du får valpekull. Du kan sende e-post eller ringe. Alle kontaktopplysninger finner du på ABC-sidene når du går inn på Mine Sider. Klikk deretter på Mitt ombud, og til slutt på Kontaktopplysninger.

Dine valpekjøpere vil med hjelp av ditt ombud, få den informasjonen de trenger, før de henter valpen. Du sikkerstiller at de får rett forsikring og at de i det hele tatt forsikrer. Du øker rett og slett antallet valper som blir forsikret, øker sikkerheten for dine valpekjøpere og deg selv, og får i tillegg flere poeng i Agria Breeders Club.

Bruk ditt personlige Agria-ombud!

Liker? 0 stemmer, ikke rangert 0 av 0 likte , NaN i rangeringer