I løpet av kvelden vil Moa prate om hundens anatomi, men hun kommer også inn på hvordan utstillingsdommeren ser på hunden.

  • 25/4 Oslo, Karenslyst Allé 2.
     
  • 26/4 Trondheim, Scandic Hotell Solsiden, adr: Beddingen 1
Tid: 18.30-21.30 ved begge tilfellene.

Vi byr på kaffe/te og litt å bite i, i pausen

Send påmelding til: info@agriabreedersclub.no senest en uke før respektive forelesning. OBS! Glem ikke å oppgi navn og medlemsnummer i ABC i mailen. Antallet plasser er begrenset. Forelesningen er gratis for medlemmer i Agria Breeders Club!

Presentasjon av Moa Person:
Drøye et halvt århundre gammel, oppvokst i en valpekasse. Deltatt i hundesportvirksomhet siden 50-tallet. Hadde fordelen av å ha noen av Sveriges fremste kynologer som mine mentorer; Sigyn Littorin, Ulla Segerström, Ulla Magnusson og Bertil Sted-Green som var min fadder.

Har vært dommer i 30 år, for alle raser siden 90-tallet. Dømt hunder i alle verdenshjørner, ca 5000 hunder i året de siste 15 årene. Foreningsvirksomhet på alle nivåer i 40 år. Oppdretter av rasene fransk bulldog, labrador og golden retriever. I familien finnes også mopser og noen katter av forskjellige raser. På 60- og 70-tallet fremgangsrik handler for et 70-tall raser, med championat, BIG, BIS og Årets Hund som resultat. For meg er Italia og italiensk mat et ”must”!

Les mer om Moas kursvirksomhet på www.hundkompetens.com.