Vi er stolte over å være en av hovedsamarbeidspartnere til Norwegian Horse Festival som for første gang går av stabelen på Norges Varemesse i Lillestrøm. Konseptet er en videreføring av Arctic Equestrian Games som i 13 år ble arrangert på Brunstad. I år blir arrangementet enda større.

Samler hele heste-Norge

Med flere konkurrerende grener, to hele innendørs konkurransebaner og tre oppvarmingsbaner, blir riggen til Norwegian Horse Festival den største innendørs noensinne her til lands. 

Den største forskjellen blir likevel messeområdet, som med sine 10.000 kvadratmeter kan huse over 100 utstillere fra nær og fjern. For å nå ut til flest mulige, er også billettkonseptet endret. Det er nå laget et system hvor en kun betaler for det en vil se. 

Les mer om arrangementet her!

Agria Dyreforsikring på stand

I hall D kan du møte våre hyggelige forsikringsagenter: Anne-Stine Bakke, Agnete Torstensrud, Cecilia Wallin, Mette Gade Larsen, Sissel Hvitsand og Aina Stormo.

Disse damene kan hest, og hjelper deg med spørsmål du måtte ha om forsikring. Du kan også delta i vår konkurranse, få tak i våre populære stambokpermer og andre fine produkter på standen vår. 

Lørdag og søndag er fysioterapeut Johanna Wahlund til stede for å gi ryttere gode treningsråd. Ved hjelp av styrke, kroppskontroll, mobilitet og teknikk kan man som rytter være til stor hjelp for hestens balanse og symmetri. Kom innom og få tips til gode øvelser du kan gjøre!

Visste du?

  • Du får 5% rabatt på hesteforsikring hvis du er medlem i en av organisasjonene som vi samarbeider med. Les mer om rabattene her!
  • Vår veterinærforsikring er helt uten aldersgrense - og varer livet ut. Les mer her!