KINGSLAND OSLO HORSE SHOW

Den 15-18 oktober er det klart for Kingsland Oslo Horse Show. Her går finalen i Agria Dyreforsikring kat.2 Cup av stabelen hvor vinnerene får gull, sølv og bronse dekken fra Agria.

Kingsland Oslo Horse Show er et årlig arrangement i Telenor Arena og det største innendørs sportsarrangementet i Norge. 

Kingsland Oslo Horse Show er åpningen av world cup, og hvert år kommer verdens beste ryttere for å konkurrere som de selv sier: “ i verdens beste show”. 

Fokuset ligger på sport i verdensklasse, men også på å lage en samlingsplass for inspirasjon, glede og fellesskap. Blandingen av konkurranse og showaktiviteter blir satt stor pris på av publikum.

KOHS nettside

Agria på KOHS

Agria leverer gull, sølv og bronse dekken til vinnerene av Agria Dyreforsikring kat.2 Cup
Agria er også på plass med stand hvor vi selger våre populære Stambokpermer. Våre dyktige forsikringsagenter er selvfølgelig tilstede for å svare på det du måtte lure på når det gjelder forsikring eller bare for å slå av en hesteprat.

Velkommen innom!

Agria Dyreforsikring kat.2 cup

Agria Dyreforsikring Cup er en ponni kat II cup med finale under Kingsland Oslo Horseshow. Cupen omfatter 8 kvalifiseringsstevner i sesongen 2015. En ekvipasje kan kun starte 5 av de 8 kvalifiseringene. Rytterne kan ri flere ponnier i kvalifiseringene rundt i Norge, men kun èn i finalen under Show KOHS. De 8 beste ekvipasjene igjennom sesongen er kvalifisert til å delta i finalen i Agria Dyreforsikring Cup kat. 2 under Kingsland Oslo Horse Show/(KOHS) 15.-18. oktober 2015. 
Liker? 0 stemmer, ikke rangert 0 av 0 likte , NaN i rangeringer