Kingsland Oslo Horse Show er et årlig arrangement i Telenor Arena og det største sportsarrangementet innendørs i Norge. Det fungerer også som startskuddet av World Cup, og hvert år samles verdens beste ryttere for å konkurrere i det de selv omtaler som "verdens beste show".

Sport i verdensklasse

Stevnet er årets absolutte høydepunkt innen hestesporten i Norge, og er også starten på den vest-europeiske ligaen i Longines FEI World Cup™ sprang 2018/2019. Det er 27. gang at Oslo Horse Show er vertskap for denne begivenheten. Videre er det konkurranser som Rikstoto Grand Prix, flere internasjonale klasser, amatørklasser og festlige show. For første gang arrangeres også Barnas Hestefestival, som vil foregå et eget aktivitetsområde. Her blir det morsomme aktiviteter for barn.

Les om arrangementet på Kingsland Oslo Horse Show sine nettsider

Agria Dyreforsikring til stede med forsikringsagenter

Vi kommer – i tradisjon tro – til å være på plass. Her kan du møte våre hyggelige forsikringsagenter, nemlig Mette Gade Larsen, Cecilia Wallin, Agnethe Torstensrud og Anne-Stine Bakke. Disse damene kan hest, og hjelper deg med spørsmål du måtte ha om forsikring. Du kan også få tak i våre populære stambokpermer og andre fine produkter på standet vårt.

Velkommen innom!

Finalen i Agria Cup

Det blir en spennende finale under Kingsland Oslo Horse Show, hvor deltakerne i Agria Cup, også kalt Agria Dyreforsikring kat.2 Cup, møtes i finalen. Cupen består av åtte kvalifiseringsstevner for sesongen 2018, og her har ryttere møttes og kvalifisert seg i blant annet Kristiansand, Bergen, Drammen, Hønefoss, Trondheim og Arendal.

Vi deler ut premier til vinneren av cupen, og gleder oss til å se finalen!