Vi har inngått et samarbeid med kaldblodsforeningen Veikle Balder. Gjennom samarbeidet ønsker vi å bidra til foreningens visjon; å fremme avlsarbeidet på en måte som ivaretar hestens allsidighet til det beste for samfunnet og allmen nytte. 

– Vi ønsker å tilby gode forsikringsløsninger for Veikle Balders medlemmer, bidra til sunn hesteavl og øke kunnskapen om skadeforebygging, sier Marianne Broholm Einarsen, administrerende direktør i Agria Dyreforsikring Norge.

Som et ledd i samarbeidet får du som er medlem av Veikle Balder 5 % rabatt på våre hesteforsikringer!

Litt om Veikle Balder

Veikle Balder er en interesseforening for den norske kaldblodstraveren. Foreningen ble stiftet i 2010. Den har vokst for hvert år og har nå passert 800 medlemmer. Veikle Balder arbeider politisk mot myndigheter og beslutningstakere på vegne av kaldblodshesten. Som samarbeidende organisasjon til Det Norske Travselskap har de gode påvirkningsmuligheter. Foreningen er spesielt opptatt av hestevelferd og vil i den nærmeste tiden ha stort fokus på dette.

Besøk nettsidene til Veikle Balder her.

Er du medlem av Veikle Balder? 

Her ser du hvordan du går frem for å aktivere rabatten:

  1. Er du kunde hos oss? Da kan du enten ringe kundesenteret på telefon 24 12 40 00 eller sende oss en henvendelse gjennom vårt kontaktskjema, så skal vi få lagt inn rabatten. Husk å ha medlemsnummeret ditt klart når du tar kontakt. 
  2. Er du ikke kunde får du rabatten når du kjøper forsikringen via nettsiden vår (huk av på "Veikle Balder" under "Klubbmedlem"). Hvis du kjøper forsikringen via en av våre forsikringsagenter eller kundesenteret må du huske å oppgi at du er medlem. 

Les mer om samarbeidet her!