Kingsland Oslo Horse Show er et årlig arrangement i Telenor Arena, og i år fylles arenaen opp med 370 hestebokser, 250 ekvipasjer, 1 000 tonn underlag og 4 tonn høy. KOHS fungerer som startskuddet av World Cup, og hvert år samles verdens beste ryttere for å konkurrere i det de selv omtaler som "verdens beste show".

Sport i verdensklasse

Stevnet er årets absolutte høydepunkt innen hestesporten i Norge, og er også starten på Longines FEI World Cup i sprang. Det er 28. gang at Oslo Horse Show er vertskap for denne begivenheten. Videre er det mye annet på programmet som flere internasjonale klasser, amatørklasser, shettis-galopp, show, fremvisning av franskmannen Jean-Francois Pignon og NM i kjepphest!

Se programmet på nettsidene til KOHS

Finalen i Agria Cup

Det blir en spennende finale under Kingsland Oslo Horse Show, hvor deltakerne i Agria Cup, også kalt Agria Dyreforsikring kat.2 Cup, møtes i finalen. Cupen består av åtte kvalifiseringsstevner for sesongen 2019, og her har ryttere kvalifisert seg fra ulike steder i landet. Denne går av stabelen torsdag 17. oktober kl. 16.30. Vi deler ut premier til vinneren og ser frem til å se finalen!

Møt oss på standen vår!

Vi kommer i tradisjon tro til å være på plass med våre trivelige forsikringsagenter. De kan hest, og hjelper deg gledelig med spørsmål du måtte ha om forsikring. Du får også kjøpt stambokpermer, kosehester og andre fine produkter på standet vårt. Velkommen innom!